Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τα Φλαμίνγκος έφυγαν από την Αλυκή της πόλης μας (video)
Τα Φλαμίνγκος έφυγαν από την Αλυκή της πόλης μας (video)

Τα Φλαμίνγκος έφυγαν από την Αλυκή της πόλης μας (video)

Τα φλαμίνγκος έχουν φύγει. Μέρες τώρα.

Η λίμνη στην Ορόκλινη και η αλυκή της Λάρνακας άδειασαν κι έμειναν μερικά άλλα πουλιά. Από τις αρχές του Νιόβρη που κατέφθασαν τα πρώτα, λίγα παρέμειναν. Λίγο η έλλειψη βροχών, λίγο η γαϊδουρωσύνη επισκεπτών που σώνει και καλά ήθελαν να πατούν ΜΕΣΑ στην αλυκή, είχαν σαν αποτέλεσμα που ξέρουμε.

Ας ελπίσουμε ότι οι Αρμόδιες Αρχές ( και είναι πολλές που εμπλέκονται) θα λάβουν για την επόμενη χρονιά πιο αποτελεσματικά μέτρα από τις εφτά τεμπέλες για προστασία των υδροβιότοπων και των πουλιών.

Τα φλαμίνγκος έχουν φύγει. Μέρες τώρα. Η λίμνη στην Ορόκλινη και η αλυκή της Λάρνακας άδειασαν κι έμειναν μερικά άλλα πουλιά. Από τις αρχές του Νιόβρη που κατέφθασαν τα πρώτα, λίγα παρέμειναν. Λίγο η έλλειψη βροχών, λίγο η γαϊδουρωσύνη επισκεπτών που σώνει και καλά ήθελαν να πατούν ΜΕΣΑ στην αλυκή, είχαν σαν αποτέλεσμα που ξέρουμε. Ας ελπίσουμε ότι οι Αρμόδιες Αρχές ( και είναι πολλές που εμπλέκονται) θα λάβουν για την επόμενη χρονιά πιο αποτελεσματικά μέτρα από τις εφτά τεμπέλες για προστασία των υδροβιότοπων και των πουλιών.Λούης Περεντός

Geplaatst door Louis Perentos op vrijdag 13 april 2018

Λούης Περεντός

Send this to a friend