Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αναβολή στην υπόθεση του Λευτέρη Εμπεδοκλή!
Αναβολή στην υπόθεση του Λευτέρη Εμπεδοκλή!

Αναβολή στην υπόθεση του Λευτέρη Εμπεδοκλή!

Αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η έναρξη της εκδίκασης υπόθεσης απόσπασης 35,000 ευρώ από επιχειρηματία για μονιμοποίηση παράνομων κατασκευών στο κέντρο διασκέδασης που διαθέτει στην παραλία Μακένζι, για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής.

Την Πέμπτη (29/3) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο επειδή η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απουσίαζε στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την έναρξη της δίκης για τις 11 Ιουνίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δήμευση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.

Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους, δηλαδή κατέβαλε εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list ενώ θα παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend