Home ΛΑΡΝΑΚΑ JIMMYS CARS: Ότι αυτοκίνητο θες σε εξαιρετικές τιμές στην καρδιά της Λάρνακας (pics-video)
JIMMYS CARS: Ότι αυτοκίνητο θες σε εξαιρετικές τιμές στην καρδιά της Λάρνακας (pics-video)

JIMMYS CARS: Ότι αυτοκίνητο θες σε εξαιρετικές τιμές στην καρδιά της Λάρνακας (pics-video)

Μια νέα μάντρα αυτοκινήτων στην Λάρνακα ήρθε για να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην αγορά μεταχειρισμένου και καινούργιου αυτοκινήτου (εισαγόμενα από το εξωτερικό).

Η JIMMYS CARS αποτελεί ιδιοκτησία του αντιπροέδρου του Ερμή Αραδίππου Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος εδώ και χρόνια ασχολείται σοβαρά με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων αλλά πλέον απέκτησε και την δική του βάση στην καρδιά της Λάρνακας με στόχο την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η νεοσύστατη εταιρεία έχει ως στόχο να εξυπηρετεί όλα τα πορτοφόλια. Στην JIMMYS CARS υπάρχουν τώρα πλειάδα καλών επιλογών για αγορά αυτοκινήτου και το κυριότερο για όλες τις τσέπες.

Εάν θέλει ο πελάτης φτηνό και οικονομικό αυτοκίνητο επιβάλλεται να επισκεφθεί το φόρουμ της JIMMYS CARS που βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας (Σπύρου Κυπριανού 80).  Εάν ο πελάτης ψάχνει για πολυτελές αυτοκίνητο επίσης η JIMMYS CARS μπορεί να τον εξυπηρετήσει.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο για να αντιληφθείτε καλύτερα τι εννοούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιεσδήποτε απορίες έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στους εξής αριθμούς: 24727294-96666618.

Παράλληλα μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα της εταιρείας στο facebook και τους προσεχείς μήνες ετοιμάζεται και ιστοσελίδα για να μπορείτε να βλέπετε τα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και ώρα…

 

http://

 

Send this to a friend