Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ήρθε στην Κύπρο το πρώτο Rage Room όπου πας και τα σπας όλα!
Ήρθε στην Κύπρο το πρώτο Rage Room όπου πας και τα σπας όλα!

Ήρθε στην Κύπρο το πρώτο Rage Room όπου πας και τα σπας όλα!

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια διαφορετική πρόταση διασκέδασης αντί για φαγητό ή ποτό. Ή ακόμη και μια ιδανική λύση μετά από μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο. Το Rage Room Limassol όμως είναι κάτι διαφορετικό, κι αυτό γιατί πρόκειται για το πρώτο rage room της Κύπρου.

Τι ακριβώς είναι το rage room; Ένα μέρος όπου μπορείς να επισκεφθείς και να τα… σπάσεις κυριολεκτικά όμως όλα! Θα το επισκεφθείς λοιπόν, θα βάλεις τα απαραίτητα προστατευτικά (φόρμα εργασίας, γάντια, μάσκα), θα επιλέξεις το πακέτο αντικειμένων που θέλεις να σπάσεις, θα πάρεις το ρόπαλο του μπειζμπολ και… καλή διασκέδαση!

Τιπ: Επιλέγεις ακόμη και τη μουσική που θέλεις όσο τα σπάς!

Πόσο κοστίζεις και τι κάνεις 
Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα. Μέσα στο δωμάτιο μπορείς να μπεις μόνο ή με ακόμα ένα άτομο. Υπάρχουν 5 διαφορετικά πακέτα: 10, 15, 20, 30 και 50 ευρώ. Μέχρι τα 30 ευρώ το δεύτερο άτομο χρεώνεται έξτρα άλλα 5 ευρώ ενώ στα 30 και 50 είναι δωρεάν. Για το πακέτο των 50 ευρώ θα έχει την ευκαιρία να σπάσεις 30 μπουκάλια, πιάτα, ποτήρια και ηλκετρικές συσκευές που μπορείς να επιλέξεις από εκτυπωτή μέχρι και τηλεόραση.

97831600, Γεωργίου Γενναδίου 31 (Πλατεία Παντοπωλείου), Λεμεσός. Δ-Παρ 17.00-22.00 & ΣΚ 15.00-22.00. Απαραίτητη η κράτηση. 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend