Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στο κελί υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λάρνακα για κλοπή χιλιάδων ευρώ
Στο κελί υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λάρνακα για κλοπή χιλιάδων ευρώ

Στο κελί υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λάρνακα για κλοπή χιλιάδων ευρώ

Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λάρνακα αντί να βάζει τις εισπράξεις στο ταμείο, τις τσέπωνε και τις χρησιμοποιούσε για να στοιχηματίζει σε διάφορα τυχερά παιχνίδια. Μέχρι που κατέληξε στα αστυνομικά κελιά…

Ύποπτος για υπόθεση κλοπής από υπηρέτη είναι ο 48χρονος Ελλαδίτης Ν.Π., ο οποίος μετά τη σύλληψή του έδωσε θεληματική κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας και παραδέχεται την διάπραξη του αδικήματος. Όπως ανέφερε, τους τελευταίους μήνες είχε εθιστεί στα τυχερά παιχνίδια κι ενώ βρισκόταν στην εργασία του, στοιχημάτιζε καθημερινά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες χρησιμοποιώντας τις εισπράξεις του καταστήματος. Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από την συνιδιοκτήτρια του πρακτορείου. Ο ύποπτος εργαζόταν στο πρακτορείο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ήταν το άτομο που έκανε όλες τις εισπράξεις των ταμείων, είχε κλειδί του καταστήματος και γνώριζε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, το οποίο βρισκόταν στο πατάρι και σ’ αυτό φυλάσσονταν όλες οι εισπράξεις. Η παραπονούμενη κατάγγειλε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο ύποπτος τις παρέδιδε χρηματικά ποσά που αφορούσαν τις εισπράξεις της ημέρας, τα οποία όμως ήταν πολύ χαμηλότερα με βάσει τις αποδείξεις που υπήρχαν στο ταμείο. Ο 48χρονος προφασιζόταν διάφορες δικαιολογίες για να καλύψει τα ποσά που ο ίδιος στοιχημάτιζε.

Μία από τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε ήταν ότι μία μέρα, τον περασμένο Ιανουάριο, είχε ξεχάσει τις εισπράξεις που ανέρχονταν περίπου στις 7.000 ευρώ πάνω σ’ ένα τραπεζάκι και ότι πιθανόν κάποιος πελάτης που πήγε στην τουαλέτα τα βρήκε και τα έκλεψε. Τότε η παραπονούμενη πείστηκε από τον ισχυρισμό του υπόπτου και δεν προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με την συνιδιοκτήτρια του πρακτορείου, το συνολικό ποσό που φαίνεται ότι «έκανε φτερά» από τις εισπράξεις ενδεχομένως να ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ευρώ. Ο 48χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κι εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Send this to a friend