Home ΕΞΟΔΟΣ Εσύ ξέρεις που θα βρεις αυτά τα λαχταριστά milkshake στη Λάρνακα;
Εσύ ξέρεις που θα βρεις αυτά τα λαχταριστά milkshake στη Λάρνακα;

Εσύ ξέρεις που θα βρεις αυτά τα λαχταριστά milkshake στη Λάρνακα;

Γεύσεις, χρώματα, μοναδικές λιχουδιές και πάνω απ’ όλα δροσιστικά cups γεμάτα φαντασία! Ενω το Lollicake Cy μας έμαθε στην ψηλή ποιότητα 3D τούρτων και κεραστικών αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας την δοκιμασμένη πλέον συνταγή της γλυκιας φαντασίας έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά της Λάρνακας αλλά και την καθημερινή σας ρουτίνα με μία νέα πρόταση: LOLLISHAKES!! 

Είναι γεγονός ότι εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στα νέα δροσιστικά ολο γεύση και φαντασία milkshakes!
Βρήκαμε λοιπόν τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε!
THE MEGA CHOCO DELIGHT!
Ένα τεράστιο ποτήρι γεμάτο απο τη μυστική συνταγή του Lollicake Cy με κομμάτια σοκολατένιου donut, mars chocolate,ferrero roche αλλά και κομμάτια σοκολάτας δικής τους συνταγής και παραγωγής! Κόλαση;
THE RAINBOWSHAKE
Με βάση τρεις διαφορετικές γεύσεις και γαρνιτούρα απο όλα τα γλυκα της παιδικής μας ηλικίας, το RAINBOWSHAKE ήρθε για να μας φέρει θύμησες απο καλοκαιρινά απογεύματα. Κατάλληλο για φιλικές συγκεντρώσεις!
CRAZY UNICORN
Ααααχ αυτός ο μονόκερος, είναι παντού!

Γιατί όχι και σε ένα γυάλινο ποτήρι στολισμενο με cotton candy και marshmallows? Οι μικρές μας φίλες θα το λατρέψουν!

HELLO KITTY SHAKE
Το Lollicake Cy πάντα φημιζώταν για την φαντασία σε συνδιασμό με την πρωτοτυπία τόσο στις τούρτες όσο και στα κεραστικά του. Έτσι και τώρα μας παρουσιάζει το HELLO KITTY SHAKE με βασικό συστατικό την γλυκιά φραουλίτσα!
SURPRISE SHAKE
Ποιος είπε ότι οι εκπλήξεις είναι μόνο μέσα στο Kinder; Το Lollicake Cy σίγουρα μας επιφυλάσσει πολύ περισότερες μέσα απο το KINDER SHAKE!!!!
Μ&Μs FUSION SHAKE
M&Ms παντού στο γευστικότατο shake που ξεχυλίζει απο πολύχρωμες αγαπημένες μπουκιές της αγαπημένης σοκολατοβιομηχανίας
MICKEY HOUSE SHAKE
Όλοι αγαπάμε τον Mickey Mouse, πόσο μάλλον όταν αυτό υπονοεί ένα λαχταριστό shake με cakepops, donut και γκοφρέτα με μπόλικο σιρόπι σοκολάτας!





Και αν ακόμα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την κόλαση σοκολάτας, βανίλιας, φράουλας και μαστίχας… τότε δεν έχετε παρα μόνο να τα δοκιμάσετε και σίγουρα μία δοκιμή θα σας πείσει!
Βάση τους το κέντρο της πόλης μας απο το 2012 μας γλυκαίνουν και μας εντυπωσιάζουν με τις υπέροχες γλυκές…αμαρτίες τους! Μπορούν να σας φτιάξουν τούρτες για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας. 

Γνωρίζοντας το Lollicake Cy μέσα απο τη δουλειά τους στις τρισδυάστατες τούρτες και τα λαχταριστά κεραστικά τους, ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαν να μας ταρακουνήσουν ακόμα πιο πολύ! Και όμως έφεραν τα πάνω κάτω με τα LOLLISHAKES τα οποία είναι πλέον γεγονός και διαθέσιμα! Αυτά όλα σας τα συστήνουμε για φέτος και θα τα βρείτε φυσικά στο κατάστημα LollicakeCy και όλες τις λεπτομέριες εδώ!

Send this to a friend