Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: 3.76 διπλό Μίλαν, 2.77 διπλό Βαλένθια
Megabet Plus: 3.76 διπλό Μίλαν, 2.77 διπλό Βαλένθια

Megabet Plus: 3.76 διπλό Μίλαν, 2.77 διπλό Βαλένθια

Σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, εκ των οποίων ξεχωρίσαμε το Λάτσιο-Μίλαν και το Μπιλμπάο-Βαλένθια. Η Megabet Plus προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος για όλους τους σημερινούς αγώνες στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy.

Λάτσιο – Μίλαν
Ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Λάτσιο-Μιλάν που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στην πρώτη μεταξύ τους μάχη που έληξε 0-0. Η Μίλαν βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι απόψε ικανή για πρόκριση στον τελικό.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Λάτσιο έχει προβάδισμα για τη νίκη καθώς ο άσος είναι 2.02, ενώ το διπλό για νίκη της Μίλαν είναι 3.76. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.33. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.88, ενώ για το under είναι 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.76.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια
Δύσκολη έξοδο έχει η Βαλένθια, η οποία πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, σε σχέση με την Μπιλμπάο που δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης τετράδας.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus πάντως δίνουν προβάδισμα στην Μπιλμπάο καθώς ο άσος προσφέρει 2.62, ενώ το διπλό για νίκη της Βαλένθια δίνει 2.77. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.76.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Send this to a friend