Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Σύντομα αρχίζει η αντισεισμική αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Λαζάρου»
«Σύντομα αρχίζει η αντισεισμική αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Λαζάρου»

«Σύντομα αρχίζει η αντισεισμική αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Λαζάρου»

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ότι σύντομα αναμένεται η έναρξη υλοποίησης του έργου του παιδαγωγικού εκσυγχρονισμού και της αντισεισμικής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής του συμβολαίου.

Όπως αναφέρει το έργο εντάχθηκε στον Προϋπολογισμό του 2016 και προκηρύχθηκε για τον σκοπό αυτό διαγωνισμός, περί τα τέλη του 2015, ενώ σημειώνει ότι λόγω νομικών κωλυμάτων, το έργο δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί.

“Με συντονισμένες, όμως, και συνεχείς ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Νομικής Υπηρεσίας, τα εμπόδια έχουν πλέον ξεπεραστεί. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής του συμβολαίου, αναμένεται σύντομα η έναρξη υλοποίησης του έργου”, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, το  οποία δηλώνει ότι ύψιστη προτεραιότητα του είναι και παραμένει η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου και, ως εκ τούτου,  σε καμία περίπτωση επιτρέπει  τη λειτουργία σχολικών κτηρίων που εγκυμονούν κινδύνους.

 

ΚΥΠΕ

Send this to a friend