Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ‘Χαλάει’ ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
‘Χαλάει’ ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

‘Χαλάει’ ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη 15/2, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σηµειωθούν λίγες βροχές, κυρίως το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά το απόγευµα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις, ωστόσο αργότερα ο καιρός αναµένεται να καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια
και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 16/2, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ σε κάποιες περιοχές αναµένονται λίγες βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο 17/2, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή 18/2, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η όποια σε κάποιες περιοχές είναι πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το πρωί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Send this to a friend