Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: 1.84 το over στο Γουοτφορντ – Τσέλσι
Megabet Plus: 1.84 το over στο Γουοτφορντ – Τσέλσι

Megabet Plus: 1.84 το over στο Γουοτφορντ – Τσέλσι

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε Αγγλία και Ιταλία. Η Megabet Plus προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος στο www.megabetplus.com.cy για όλους τους σημερινούς αγώνες.

Γουότφορντ – Τσέλσι
Η Τσέλσι φιλοξενείται από την Γουότφορντ, η οποία παρουσιάζεται ενισχυμένη και αναμένεται ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την Μπόρνμουθ και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ, αλλά δείχνει να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν προβάδισμα στην Τσέλσι καθώς το διπλό προσφέρει 1.61, ενώ το διπλό για νίκη της Γουότφορντ δίνει 5.49. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.84. Όσον αφορά τις επιλογές για τα τέρματα που θα σημειωθούν, το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.93. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.90.

Λάτσιο – Τζένοα
Η Λάτσιο αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με την Τζένοα στο «Olimpico». Οι «γκριφόνι» προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ σκοράρει πολύ δύσκολα εκτός έδρας.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, ο άσος για νίκη της Λάτσιο είναι 1.44, ενώ το διπλό για την Τζένοα είναι 7.07. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 4.23. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.78, ενώ για το under είναι 1.97. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.00.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Send this to a friend