Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων απο τον Δήμο Αραδίππου! (pics)
Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων απο τον Δήμο Αραδίππου! (pics)

Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων απο τον Δήμο Αραδίππου! (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αραδίππου στις 30 Ιανουαρίου 2018 η καθιερωμένη γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ Γιώργος Παμπορίδης, Υπουργός Υγείας με θέμα ομιλίας « Τα διδάγματα των οικουμενικών μας διδασκάλων στη σύγχρονη κοινωνία». Η εκδήλωση περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από παιδιά των εκπαιδευτηρίων της πόλης, απόδοση τιμών σε αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς και σύνολα, καθώς και βράβευση μαθητών που πέτυχαν παγκύπρια ή παγκόσμια διάκριση στους τομείς των γραμμάτων και των τεχνών.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αραδίππου, ανέφερε ότι ο  Δήμος Αραδίππου με την συγκεκριμένη εκδήλωση στόχο έχει την ανάδειξη της σημασίας και της διαχρονικότητας των ιστορικών και κοινωνικών μηνυμάτων που πηγάζουν μέσα από αυτή τη θρησκευτική και εκπαιδευτική γιορτή. Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι σήμερα περισσότερο ίσως από ποτέ, καλούμαστε όλοι μας να υιοθετήσουμε το παράδειγμα των Τριών Μεγάλων Διδασκάλων, μετουσιώνοντάς το σε πράξη και σε προσωπικό βίωμα.


Send this to a friend