Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δύο γυναίκες πιάστηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με κόκα στα γεννητικά όργανα
Δύο γυναίκες πιάστηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με κόκα στα γεννητικά όργανα

Δύο γυναίκες πιάστηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με κόκα στα γεννητικά όργανα

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι έμποροι του αργού θανάτου αποστέλλουν ναρκωτικά από τη Βραζιλία στην Κύπρο.

Ούτε είναι η πρώτη φορά που σκαρφίζονται την απόκρυψη ναρκωτικών στα σώματα των ατόμων που είναι τα βαποράκια στην όλη υπόθεση. Όπως βαποράκια ήταν και οι δύο κοπέλες από τη Βενεζουέλα, 31 και 32 χρόνων, οι οποίες έκρυψαν ένα κιλό κοκαΐνης μέσα… στα γεννητικά τους όργανα, προκειμένου να πετύχουν την διάθεσή της στην κυπριακή αγορά.

Το λάθος, όμως, που έκανε μία εξ’ αυτών, η οποία προφανώς λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, απέβαλε από το σώμα της τις δύο συσκευασίες, αποδείχθηκε μοιραίο και οδήγησε την ΥΚΑΝ στη σύλληψη των δύο γυναικών, αποτρέποντας παράλληλα τη διάθεση της κόκας σε ντόπιους χρήστες. Οι δύο γυναίκες – βαποράκια οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για οκτώ μέρες. Είχαν φθάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο Λάρνακας τα ξημερώματα της Κυριακής από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Μαδρίτης και Αθήνας.

Δρομολόγιο που είναι γνωστό στην ΥΚΑΝ ως προς την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από χώρες της λατινικής Αμερικής. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όμως, δεν τους επετράπη η είσοδος στη Δημοκρατία και παρέμειναν σε χώρο του αερολιμένα προκειμένου να αναχωρήσουν από την Κύπρο. Η μία εξ’ αυτών, όμως, απέβαλε από το σώμα της τις συσκευασίες ναρκωτικών, οι οποίες εντοπίστηκαν μετέπειτα στα προσωπικά της αντικείμενα κατά τον έλεγχο που της έγινε λίγο πριν την αναχώρησή της. Οι δύο ύποπτες οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετά από ακτινολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι και η δεύτερη κοπέλα είχε στο σώμα της άλλες δύο συσκευασίες, τις οποίες απέβαλε. Συνολικά η ΥΚΑΝ κατέσχε τέσσερις συσκευασίες (με 250 γραμμάρια η κάθε μια), συνολικού βάρους περίπου ενός κιλού κοκαίνης. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης δήλωσε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο βαποράκια που αποστέλλονται από χώρες της λατινικής Αμερικής να χρησιμοποιούν το σώμα τους ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Θεωρείται σίγουρο ότι οι δύο συλληφθείσες στρατολογήθηκαν από εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να κάνουν τα βαποράκια κοκαίνης στην Κύπρο.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend