Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η απόφαση του Δ.Σ Πύλας για τον παραλιακό δρόμο!
Η απόφαση του Δ.Σ Πύλας για τον παραλιακό δρόμο!

Η απόφαση του Δ.Σ Πύλας για τον παραλιακό δρόμο!

Τάξη στον παραλιακό δρόμο προτίθεται να βάλει το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας, που αποφάσισε την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν αυθαίρετα.

 

Σε συνεδρία του πριν από δύο εβδομάδες, το Κ. Σ. Πύλας αποφάσισε ομόφωνα την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα και χωρίς τις σχετικές άδειες που προβλέπονται από το νόμο.

Όπως επεσήμανε κατά τη συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Κοινοτάρχης Σίμος Μυτίδης, οι πινακίδες που τοποθετούνται χωρίς κανέναν έλεγχο και τάξη, προκαλούν τεράστια προβλήματα οχληρίας, παραβλάπτουν την αισθητική και τις ανέσεις της περιοχής και το κυριότερο, εγκυμονούν κινδύνους στην οδική ασφάλεια.

Το κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως να ενημερωθούν άμεσα οι ιδιοκτήτες υποστατικών έτσι ώστε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου να προβούν στην αφαίρεση και απομάκρυνση των πινακίδων που έχουν τοποθετήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, συνεργείο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας θα προχωρήσει στην αφαίρεση και απομάκρυνση χωρίς οποιανδήποτε άλλη ειδοποίηση και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες τους με τα ανάλογα έξοδα.

Οι πινακίδες που θα αφαιρεθούν θα φυλάγονται σε ασφαλισμένο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες εάν και εφ’ όσον καταβληθούν τα έξοδα της αφαίρεσης και μετακίνησης. Σε σχετική ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου αναφέρεται πως αν κατά την αφαίρεση ή απομάκρυνση οποιασδήποτε πινακίδας προκληθούν σε αυτή ζημιές, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας δεν φέρει οποιανδήποτε ευθύνη

Send this to a friend