Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Τετρακόσια μέτρα με πακέτα γεμάτα τρόφιμα που θα έλεγε κανείς ότι αντικατοπτρίζουν το μέγεθος των αισθημάτων αλληλεγγύης στο Δήμο Αραδίππου, συγκέντρωσε ένα ιδιωτικό γυμναστήριο στην Αραδίππου, και τα πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Τα τρόφιμα τοποθετήθηκαν σε κατά μήκος σχηματισμό και τα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο χρόνο διεξάγει μια μεγάλη προσπάθεια για συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες του Δήμου Αραδίππου. Η τοποθέτηση τους σε γραμμές έγινε για να συνδυαστεί η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης και η προσφορά με τη φυσική άσκηση, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αραδίππου προσφέρει βοήθεια σε 150 άπορες οικογένειες. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Ευαγγελίδη, υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία νοιώθουν άβολα να αποταθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τρόφιμα και η βοήθεια προς αυτές τις οικογένειες, γίνεται με μεγάλη διακριτικότητα από τον Δήμο Αραδίππου, ανέφερε ο Δήμαρχος Ευαγγελίδης. Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα δοθούν στις άπορες οικογένειες τα πακέτα για τα Χριστούγεννα και στις 29 του μηνός θα δοθούν τα πακέτα για την Πρωτοχρονιά. Στα πακέτα θα υπάρχουν εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, κοτόπουλο, κρέας και όλα τα άλλα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Στο Στρατόπεδο «Ανδρέα Σουρουκλή», θα βρίσκεται στις 9π.μ στη Λάρνακα ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης για να ακούσει τα κάλαντα και να ευχηθεί στους Εθνοφρουρούς και στα στελέχη χρόνια πολλά με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Συνάντηση με εκπροσώπους του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας στα Γραφεία ΕΒΕ, Λάρνακας θα έχει στις 5:30μμ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου. Στη συνέχεια ο Υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη στις 7μμ στο Ξενοδοχείο Princess .
Στη Λάρνακα θα βρίσκεται από το πρωί ο υποψήφιος για την Πρόεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος. Στις 11πμ θα βρίσκεται στα γραφεία του Φόρου Εισοδήματος και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Επαρχιακή Διοίκηση. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ταχυδρομείο Λάρνακας

Ειδικά Σχολεία της πόλης θα επισκεφθεί με την ευκαιρία των γιορτών ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εορταστική Δεξίωση, πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας στις 7.30μ.μ., μετά το πέρας της Δημόσιας Συνεδρίας του, την τελευταία για το 2017. Η Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου θα αρχίσει στις 5:30μμ, στον 6ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου.

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης παιγνιδιών και άλλων δώρων για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί, στις 10.15π.μ. από την Ελληνική Τράπεζα -παράρτημα Λάρνακας, για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ρίχνει αυλαία το 6ο Χειμερινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που παρουσιάζει στις 8μμ στο Κινηματοθέατρο Καλλιθέα τη Θεατρική Ομάδα «Aπόλλωνα» Λυμπιών με το έργο του Ρομπέρ Τομάς Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Στο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας, στις 12.30μ.μ. ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας θα δεχθεί επίσκεψη του Πρέσβυ της Γεωργίας. Τέλος στις 5:15μμ θα πραγματοποιηθεί Συνεδρία του Συμβουλίου Προσφορών

Send this to a friend