Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στα νερά της Λάρνακας το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου, διαβάστε τι διαθέτει… (pics)
Στα νερά της Λάρνακας το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου, διαβάστε τι διαθέτει… (pics)

Στα νερά της Λάρνακας το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου, διαβάστε τι διαθέτει… (pics)

Μάλλον το ‘χει σκοπό να το βολτάρει σε όλη την Κύπρο… Χθες ήταν στη Λεμεσό και σήμερα πήρε σειρά η Λάρνακα μας. Ο λόγος για το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου!

Το «Sailing Yacht A» αφού εντυπωσίασε όσους το είδα να περιφέρεται το Σάββατο στα νερά της Λεμεσού σήκωσε άγκυρα και συνέχισε τις βόλτες του.

Σήμερα το σούπερ γιοτ λοιπόν θεάθηκε να περιφέρεται στα ανοικτά της Λάρνακας (Δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας). Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν στο σκάφος βρίσκεται ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Andrey Melnichenko μαζί με τη σύζυγό του Aleksandra από τη Σερβία.

Υπενθυμίζουμε ότι το υπερπολυτελές ιστιοφόρο διαθέτει οκτώ καταστρώματα, κατάρτια ύψους εκατό μέτρων και διαφανές υποβρύχιο σαλόνι. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο διαβάστε ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαθέτει οκτώ καταστρώματα, κατάρτια ύψους εκατό μέτρων και διαφανές υποβρύχιο σαλόνι. Έχει μήκος που φθάνει στα 143 μέτρα, ενώ τα ιστία του ξεπερνούν τα 100 μέτρα σε ύψος. Το πλήρωμα έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται τα πανιά αλλά και την άγκυρα με το άγγιγμα μιας οθόνης.

Το «Sailing Yacht A» κινείται με ταχύτητα που μπορεί να φτάσει τους 21 κόμβους χάρη σε ένα υβριδικό ντίζελ και ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Daily Mail, στο lounge τα παράθυρα εκτείνονται από το δάπεδο ως το ταβάνι για ανεμπόδιστη θέα, η επίπλωση συνδυάζει το δέρμα και το ξύλο ενώ η καμπίνα του ιδιοκτήτη είναι μεγαλύτερη από πολλά διαμερίσματα του Λονδίνου.

Το γιοτ έχει επίσης τρεις πισίνες με τεχνολογία πρόκλησης κυμάτων ενώ η μία έχει γυάλινο διαφανές δάπεδο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 επισκέπτες ενώ το πλήρωμά του είναι στα 54 άτομα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Melnichenko με τη σύζυγό του Aleksandra, πρώην μοντέλο και ποπ σταρ από τη Σερβία.

Send this to a friend