Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Φαβορί η Κύπρος μας στην Eurovision Junior – Ποιος κρύβεται πίσω από την επιτυχία
Φαβορί η Κύπρος μας στην Eurovision Junior – Ποιος κρύβεται πίσω από την επιτυχία

Φαβορί η Κύπρος μας στην Eurovision Junior – Ποιος κρύβεται πίσω από την επιτυχία

Πολύ δυνατά” έχει μπει τη φετινή χρονιά η Κύπρος στο διαγωνισμό τραγουδιού “Eurovision Junior” που θα διεξαχθεί στη Τιφλίδα της Γεωργίας στις 26 Νοεμβρίου με το ΡΙΚ να πρέπει να νοιώθει πολύ υπερήφανο για την επιλογή που έκανε.

Όπως οι “Eurovisionistas” σας έχουν προ καιρού ενημερώσει το “I wanna be a Star” που ερμηνεύει η 13χρονη Νικόλ Νικολάου η οποία μιλά ήδη 3 γλώσσες (Αγγλικά/Γαλλικά/Ρώσικα) έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις και φιγουράρει ως “φαβορί” για μια πολύ καλή θέση στην τελική κατάταξη των 16 χωρών που θα συμμετάσχουν και γιατί όχι και για την νίκη.

Με ένα “catchy” δίγλωσσο τραγούδι το οποίο έγραψε ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, το νησί της Αφροδίτης, μπαίνει γερά στο παιχνίδι με ένα οπτικοποιημένο φιλμ που παρουσιάζει τις ομορφιές του τόπου με τον καλύτερο τρόπο ,ενώ αποπνέει φρεσκάδα και νιάτα μιας που την νεαρή Νικόλ συνοδεύουν πολλά παιδιά που τραγουδούν και χορεύουν στους ρυθμούς της.

Τη σκηνοθεσία του official clip, έχει αναλάβει ο έμπειρος σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Δημήτρης Κατσαίτης ενώ το στήσιμο της συμμετοχής ζωντανά στη σκηνή θα σκηνοθετήσει και θα επιμεληθεί η Αντιγόνη Τασούρη.

Την νεαρή εκπρόσωπο της γείτονος χώρας θα συνοδεύσουν στη σκηνή τρεις “φίλοι” της που θα αναλάβουν να εντυπωσιάσουν τους λιλιπούτειους τηλεθεατές της Ευρώπης με τα ακροβατικά που θα τους παρουσιάσουν.

Ο Ανδρέας η Μαριλένα και η Σόνια. Αυτή είναι η 9η φορά που συμμετέχει η Κύπρος στον διαγωνισμό και η καλύτερη θέση που έως τώρα έχει κερδίσει είναι η 8η.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα απέχει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2008 προς απογοήτευση των eurofans,-παρ όλο που η χώρα μας έχει ήδη στο ενεργητικό της δύο reallity ανεύρεσης μικρών ταλέντων στο παρελθόν (Mega-Skai tv) .ενώ για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η καλύτερη συμμετοχή μας ήταν το 2005, όταν ο Αλέξανδρος Χούντας και η Κάλλη Γεωργέλλη πήραν την 6η θέση για την χώρα μας με το τραγούδι “Τώρα Είναι Η Σειρά Μας”.

Καλή επιτυχία Κύπρος μας.

Κωνσταντίνε ,Νικόλ να “σκίσετε” mikrofono – Makis Charalambopoulos.

Πηγή: showtime-cy.blogspot.com.cy

Send this to a friend