Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Μιχάλης Γεωργίου συνεχίζει να κάνει περήφανη τη Λάρνακα! Μετά τον Μουζουράκη σειρά είχε ο μοναδικός Πέτρος Φιλιππίδης! (pics)
Ο Μιχάλης Γεωργίου συνεχίζει να κάνει περήφανη τη Λάρνακα! Μετά τον Μουζουράκη  σειρά είχε  ο μοναδικός Πέτρος Φιλιππίδης! (pics)

Ο Μιχάλης Γεωργίου συνεχίζει να κάνει περήφανη τη Λάρνακα! Μετά τον Μουζουράκη σειρά είχε ο μοναδικός Πέτρος Φιλιππίδης! (pics)

Νέα ευχάριστη είδηση για τη Λάρνακα, που αρχίζει να αναδυκνύει όλο και περισσότερο τους ανθρώπους των τεχνών της.

Ο συμπολίτης μας Μιχάλης Γεωργίου μας έκανε περήφανους για ακόμα μια φορά. Μετά τη συνεργασία του με τον Πάνο Μουζουράκη τον περασμένο χειμώνα, έρχεται τώρα να μας εκπλήξει με τον ανεπανάληπτο Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί0 το έργο ζωγραφικής δημιούργημα του Μιχάλη Γεωργίου που παρηστά τον Πετρο Φιλιππιδη σε μια χαρακτηριστική γκριμάτσα, παραδόθηκε την περασμενη βδομάδα στο θεατρο Μουσουρη το οποίο ανήκει στον εν λόγω καλλιτέχνη και στον επιχειρηματία Δημοσθένη Βαρδινογιάννη.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζεται να κρατά τον πίνακα και να μιμήται την ίδια του την έκφραση απο την επιτυχημένη σειρά 50-50, γράφοντας μια ειδική αφιέρωση στον συμπολίτη μας Μιχάλη Γεωργίου , εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το ταλέντο του αλλά και τις προσωπικές του ευχαριστίες.

Ο Μιχάλης δήλωσε χαρακτηριστικά στη σελίδα μας: «Ένιωσα απέραντη χαρά και ταυτόχρονα ικανοποίηση που ένας τεράστιο ηθοποιός, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, τον οποίο και θαυμάζω από μικρό παιδί, να μιλά με τόσο όμορφα λόγια για το έργο μου με τα πιο θετικά σχόλια».

 

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend