Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εγκαίνια νέου γραφείου της Seven Property Group στην Λάρνακα
Εγκαίνια νέου γραφείου της Seven Property Group στην Λάρνακα

Εγκαίνια νέου γραφείου της Seven Property Group στην Λάρνακα

Η εταιρεία Seven Property Group εγκαινίασε το νέο της γραφείο το οποίο βρίσκεται  σε ιδιαίτερα στρατηγικό σημείο στην οδό Ερμού στο κέντρο της Λάρνακας.

Το νέο γραφείο της εταιρείας είναι άρτια εξοπλισμένο, διασφαλίζοντας την αγαστή συνεργασία των στελεχών μας και την άρτια φιλοξενία των πελατών και συνεργατών μας σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον.

Τα εγκαίνια του γραφείου τέλεσε ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας παρουσία του Δημάρχου Αραδίππου κ. Ευάγγελου Ευαγγελίδη, του Βουλευτή Αμμοχώστου κ. Γιώργο Κάρουλλα καθώς και δημοτικών συμβούλων Λάρνακας και Αραδίππου. Παρέστησαν επίσης συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας από όλη την Κύπρο.

Στον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βασίλης Αρτεμίου ανέφερε:

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που εγκαινιάζουμε σήμερα το δεύτερο μας γραφείο στην επαρχία Λάρνακας. Η δημιουργία αυτού του γραφείου ενδυναμώνει την παρουσία μας στο κέντρο της πόλης. Έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο χώρο όπου το κοινό θα μπορεί να έρθει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας και φυσικά για επιλογές στην αγορά ακινήτων.»

Η Seven Property Group δραστηριοποιείτε στον τομέα των ακινήτων παρέχοντας υπηρεσίες Real Estate Agency, Εκτιμήσεις Ακινήτων, Διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών.

Δείτε φωτογραφίες:

   

Send this to a friend