Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Αλλάζει η ημερομηνία παράδοσης του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκάρων και μετατίθεται στο 2018 αντί στο τέλος του 2017 που ήταν προγραμματισμένη η παράδοση του. Ο λόγος είναι κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει που ανέστελλαν την αποπεράτωση του, τα οποία τώρα φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, τέλος του μήνα αναμένεται να υπογραφεί η καταχωρηθείσα προσφορά και εντός του 2018 το Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων– Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη θα παραδοθεί στο Δήμο. Ο κος Σοφοκλέους εξέφρασε ικανοποίηση για την έκβαση συνάντησης που είχε στη Λευκωσία με τις Υπηρεσίες του Έπαρχου Λάρνακας, την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, και τους μελετητές του έργου με μόνο θέμα την αποπεράτωση και λειτουργία του Πολυδύναμου Συνεδριακού Κέντρου Λευκάρων – Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Το Συνεδριακό Κέντρο θα περιλαμβάνει συνεδριακό χώρο και αίθουσα θεάτρου και θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και εκδηλώσεις των εκπαιδευτηρίων των Λευκάρων. Στις ίδιες εγκαταστάσεις θα λειτουργεί και Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη το οποίο θα εξυπηρετεί όχι μόνο τα Λεύκαρα αλλά και τις Κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας»

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού βλάστησης στα πρανή μπροστά από πληροφοριακές πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας –Παραλιμνίου από την έξοδο προς Πύλα μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1,5χλμ και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται στην ανακοίνωση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Επίσης, «το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy όπου δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.

Διάλεξη για τα μέλη του προσωπικού της με θέμα «Καλοήθης υπερτροφία Vs Καρκίνου προστάτη», διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία της στη Λάρνακα η εταιρεία Πετρολίνα, με την ευκαιρία του «Μήνα Ανδρικού Καρκίνου». Ομιλητής ήταν ο Δρ Παναγιώτης Σακκάς, χειρουργός ουρολόγος, ανδρολόγος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του ανδρικού καρκίνου.

Όλα καλά κι όλα ωραία είναι ο τίτλος της συναυλίας αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή που διοργανώνει η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας στο Δημοτικό Θέατρο. Η συναυλία θα αρχίσει στις 8:30μμ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Δεκαπενθημέρου Σκαλιώτικης Δημιουργίας. Σε φιλική συμμετοχή θα συμμετέχει η Σχολή χορού και χορογραφίας της Αλίκης Περδίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Send this to a friend