Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ένα αλλιώτικο πρωινό στο πάρκο «Ίσων Ευκαιριών» (pics & video)
Ένα αλλιώτικο πρωινό στο πάρκο «Ίσων Ευκαιριών» (pics & video)

Ένα αλλιώτικο πρωινό στο πάρκο «Ίσων Ευκαιριών» (pics & video)

Ένα αλλιώτικο πρωινό πέρασαν χθες, Κυριακή (12/11) τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακας Κίτιον και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ο Ροταριανός Όμιλος Λάρνακας Κίτιον σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου διοργάνωσαν εορταστική εκδήλωση στο πάρκο «Ίσων Ευκαιριών» στη περιοχή της Φανερωμένης γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του πάρκου.

Η εκδήλωση άρχισε στις 10:00 π.μ και κράτησε μέχρι τις 13:00 μ.μ. Ήταν μια όμορφη και διαφορετική Κυριακή για όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε αναλυτικά την κοινοποίηση του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακας – Κίτιον:

«Συννεφιασμένη Κυριακή» που καθε άλλο παρά συννεφιασμένη ήταν ! Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές σήμερα στο Πάρκο Ίσων Ευκαιριών και πήραμε για ακόμα μια φορά μαθήματα ζωής ! Ευχαριστούμε τα παιδιά της «Ηλιαχτιδας Ζωής» , τη Σχολή Χορού Μάμπο και τον Κυριάκο Λουκά για το όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν! Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί ! Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στην κα Μαρία Καραπίττα που είναι πάντα δίπλα μας ! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ! Σας ευχαριστούμε από καρδίας ! »

Despacito ! Ευχαριστούμε τα παιδιά της «Ηλιαχτιδας Ζωής» , τη Σχολή Χορού Μάμπο και τον Κυριάκο Λουκά για το όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν! Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί ! Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στην κα Μαρία Καραπίττα που είναι πάντα δίπλα μας ! Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές σήμερα στο Πάρκο Ίσων Ευκαιριών και πήραμε για ακόμα μια φορά μαθήματα ζωής ! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ! Σας ευχαριστούμε από καρδίας !

Geplaatst door Rotary Club Larnaca – Kition op zondag 12 november 2017

Εδώ που κρύβεται ο Θεός…Πάρκο Ίσων Ευκαιρίων, εκδήλωση επ' ευκαιρίας της αναβάθμισης των παιχνιδίων. Διοργανωτης Ρόταρυ Λάρνακας – Κίτιον.

Geplaatst door Marios A. Koukoumas op zondag 12 november 2017

 

Send this to a friend