Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Τελευταία ημέρα σήμερα για το μουστάκι του Δημάρχου Αραδίππου, ο οποίος θα το ξυρίσει για να ενισχύσει οικονομικά παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις. Η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση που θα αρχίσει στις 5μμ στην πλατεία Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου είναι μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς και ευαισθητοποίησης που διοργανώνεται από κοινού από το Ταμείο Βασούλα Ελευθερίου και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 5 και θα κρατήσει μέχρι τις 11 το βράδυ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικές και τραγούδια από τους Χρίστο Σίκκη και Λούκα Γιώρκα, χοροί από τους Πολιτιστικούς Ομίλους Ομόνοια Αραδίππου, Ερμής, Αράδιππος και Βρακοφόροι. Θα υπάρχει επίσης άφθονο φαγητό, ποτό και γλυκά, καθώς και παιγνίδια για τα παιδιά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει πλειοδοσία για να ξυρίσει το μουστάκι του που, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Ο κος Ευαγγελίδης ο οποίος διατηρεί και περιποιείται το μουστάκι του εδώ και 33 χρόνια δηλώνει πρόθυμος να το «θυσιάσει» για τον ιερό αυτό σκοπό, όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του. Η είδηση για την πλειοδοσία στο ξύρισμα του Δημάρχου Αραδίππου έχει κάνει τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, που αναπαράγουν τον τίτλο: «Στο τέλος ξυρίζουν τον Δήμαρχο».

Στη Λάρνακα θα βρίσκεται από τις 10πμ, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. Συγκεκριμένα στις 10:15, θα επισκεφθεί τον χώρο ανέγερσης του ξενοδοχείου «RadissonBlu» και στις 11 θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στην Πύλα. Στις 5μμ θα έχει συνάντηση με τοπικούς αξιωματούχους της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΣΥ στο Εκλογικό Επιτελείο Λάρνακας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου. Στις 6.30μμ θα έχει συνάντηση με αξιωματούχους και μέλη του ΕΒΕ Λάρνακας και στις 8 το βράδυ θα παρευρεθεί στην Εκδήλωση του Δήμου Αραδίππου για στήριξη παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις.

Διάλεξη με θέμα «Η στρατηγική για τη νεολαία και η τοπική κοινωνία των νέων», αρχίζει στις 7:15, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο πλαίσιο των διαλέξεων του Ζηνωνείου Ελεύθερου Πανεπιστημίου. Εισηγητές θα είναι ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και Πρόεδρος Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου Παναγιώτης Σεντώνας. Η διάλεξη θα μεταδίδεται απευθείας από το Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ στη συχνότητα 97,2.

Aθίγγανοι που κατοικούν στις κατεχόμενες περιοχές με πιθανούς συνεργάτες στις ελεύθερες περιοχές κλέβουν κυνηγετικούς σκύλους μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τους μεταφέρουν στα κατεχόμενα μέσα από σημεία της νεκρής ζώνης, τα οποία πιθανόν να μην ελέγχονται, καταγγέλλει σε ανακοίνωση του το Κόμμα για τα Ζώα. Από ένα μόνο χωριό της Λάρνακας κλάπηκαν 8 σκύλοι, ενώ οι κλέφτες σκύλων φαίνεται να είχαν αναπτύξει πλούσια δράση σε 4 χωριά της Επαρχίας Πάφου. Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ιδιοκτήτες σκύλων έχουν πέσει θύματα εκβιασμού μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων όπου επισυνάπτονται φωτογραφίες των κατοικίδιων τους. Στο μεταξύ ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τη συμβίωση με τα ζώα, που ανέλαβε ο Δήμος Λάρνακας σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που παρατηρείται συχνά με τις ακαθαρσίες που αφήνουν οι σκύλοι στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Σύνθημα της εκστρατείας που έχει ως κεντρική φιγούρα έναν σκύλο, είναι το Ζούμε μαζί, Διατηρούμε καθαρή την πόλη μας, αγαπούμε και φροντίζουμε το σκύλο μας.

Send this to a friend