Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να είναι το σπίτι ενός σταρ του ποδοσφαίρου, όπως του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτυ Πέπ Γκουαρδιόλα; Τώρα μπορείτε να πάρετε μία… πρώτη γεύση.

Οι σουίτες στην πολυκατοικία της Σίτυ στον γνωστό δρόμο του Μάντσεστερ Chapel Street μπορεί εξωτερικά να μην εντυπωσιάζουν, αλλά το εσωτερικό τους είναι πράγματι μοναδικό. Πολυτελή διαμερίσματα, που μπορείς να νοικιάσεις μόνο για ένα βράδυ όπως θα έκανες με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ή για ολόκληρους μήνες.

Πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο οι ενοικιαστές της πολυκατοικίας. Βρίσκεται στον δρόμο με τα ακριβά μαγαζιά και τα πολυτελή καταστήματα της πόλης και από την περασμένη Παρασκευή, όταν και ανακοινώθηκε πως τα διαμερίσματα είναι ελεύθερα για ενοικίαση έγιναν το… talk of the town στο Μάντσεστερ.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν έγινε γνωστό πως ο προπονητής της Σίτυ, Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να μείνει εκεί. Το ίδιο θα κάνουν μάλιστα και δύο παίκτες του, ο Ντέιβιντ Σίλβα και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς οι οποίοι ήδη φωτογραφήθηκαν μέσα στα διαμερίσματα. Δεν γνωρίζουμε φυσικά εάν έπαιξε ρόλο στην απόφαση τους το γεγονός πως στο ισόγειο θα ανοίξει σύντομα εστιατόριο ο βραβευμένος σεφ Τιμ Άλεν.

Πάντως εάν θέλετε μπορείτε να το επιλέξετε κι εσείς, αντί ξενοδοχείου εάν ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ. Έχει ελάχιστη διαμονή τεσσάρων ημερών με τιμή 118 λίρες τη βραδιά. Καθόλου ακριβό για να ζήσεις δίπλα στον Πέπ και στους παίκτες του.