Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Επίσημο: Η Αννίτα Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου στο επιτελείο Αναστασιάδη
Επίσημο: Η Αννίτα Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου στο επιτελείο Αναστασιάδη

Επίσημο: Η Αννίτα Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου στο επιτελείο Αναστασιάδη

Eπίσημα από σήμερα η Αννίτα Δημητρίου είναι η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Αναστασιάδη οργανώνεται και το επιτελείο με την κ. Δημητρίου να αναλαμβάνει το καίριο αυτό πόστο.

Αννίτα Δημητρίου: “ Μόνο με το Νίκο Αναστασιάδη, η Κύπρος μπορεί να κάνει βήματα μπροστά”

Τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το διορισμό της στη θέση της εκπροσώπου τύπου του Νίκου Αναστασιάδη, εξέφρασε μέσω της OffsiteCy, η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Η κυρία Δημητρίου, δήλωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας ,με μεγάλη τιμή:

“Θεωρώ ότι μόνο με το Νίκο Αναστασιάδη μπορούμε να συνεχίσουμε μια υπέυθυνη και σταθερή πολιτική. Αυτή την ώρα, είναι η ώρα της κοινής συστράτευσης και του κοινού αγώνα για την Κύπρο, που όλοι ονειρευόμαστε και μόνο με το Νίκο Αναστασιάδη, η Κύπρος μπορεί να κάνει βήματα μπροστά”.

Η Αννίτα Δημητρίου σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου και αποφοίτησε το 2007. Ακολούθως φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Kent όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές (MA in International Relations and European Studies). Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της υπηρέτησε τον τομέα της εκπαίδευσης ως Λέκτορας ειδικά στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Πολιτικών αλλά και ως Ακαδημαϊκή Διευθύντρια. Σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στο Κυπριακό Πρόβλημα, το Διεθνές Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, την Τουρκική Πολιτική Κουλτούρα ως επίσης την τρομοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα θέματα ισότητας και φυσικά τα θέματα εκπαίδευσης. Έχει παρουσιάσει σειρά άρθρων, ομιλιών και παρουσιάσεων σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν τους τομείς ενδιαφέροντος της και εργάζεται ως Ειδική Συνεργάτιδα στον τηλεοπτικό σταθμό Capital παρουσιάζοντας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάθε Σαββατοκύριακο. Ασχολείται ιδιαίτερα με τα κοινά και συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορα οργανωμένα σύνολα δεδομένης και της εκλογής της ως Κοινοτική Σύμβουλος στην Κοινότητα Τρούλλων αλλά και ως Οικονομική Διαχειρίστρια της Επαρχιακής Γραμματείας του ΔΗ.ΣΥ .

Πηγή: offsite

Send this to a friend