Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι Απόφοιτοι 87 θα μείνουνε πάντα παιδιά!!!
Οι Απόφοιτοι 87 θα μείνουνε πάντα παιδιά!!!

Οι Απόφοιτοι 87 θα μείνουνε πάντα παιδιά!!!

Τι κι αν πέρασαν 30 χρόνια ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Παρασκευή (13/10) η επανασύνδεση των μαθητών της χρονιάς 1987 του Παγκύπριου Λυκείου Λάρνακας σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο E-Hotel.

Μια βραδυά γεμάτη νοσταλγία μετά από 30 ολόκληρα χρόνια σε μια συνεστίαση γεμάτη συγκίνηση και χαμόγελο. Μια συνάντηση που χρειάστηκε 9 μήνες προετοιμασίας από άτομα που εργάστηκαν με ζήλο και αγάπη για την τέλεια λειτουργία της εκδήλωσης.

Η οργανωτική επιτροπή έκανε τρομερή δουλειά αφού η βραδιά κύλησε χωρίς καμιά δυσκολία και το περιβάλλον ήταν χαρούμενο και ζεστό. Όλα θύμιζαν εκείνη την χρονιά, του 1987, με τους συμμαθητές να προσπαθούν να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλο, σε κλίμα σοβαρού και αστείου.

Η προβολή παλιών φωτογραφίων το υπέροχο τραγούδι που έγραψε ειδικά για την βραδυά ο Κωνσταντίνος Παπαλεοντίου, που έκανε όλους να δακρύσουν.

Και τα υπέροχα τραγούδια που έβαζε ο συμμαθητής Ανδρέας Ανδρέου συνέτιναν στο να γύρισει ο χρόνος και να γίνουμε όλοι κ πάλι παιδιά!!!

Ένα ποίημα μου, πήρε… προαγωγήκαι έγινε ένα πολύ ωραίο Ζεϊμπέκικο!!Κι αυτό χάρη σε δύο επαγγελματίες μουσικούς.Valentino Georgina Valianti και Valantis Melekkisσας ευχαριστώ θερμά!

Constantinos Papaleontiou 发布于 2017年10月13日

 

Send this to a friend