Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Γιόρταζε τα γενέθλια του πριν το δυστύχημα ο άτυχος Πάρης με την Έλενα (pics)
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Γιόρταζε τα γενέθλια του πριν το δυστύχημα ο άτυχος Πάρης με την Έλενα (pics)

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Γιόρταζε τα γενέθλια του πριν το δυστύχημα ο άτυχος Πάρης με την Έλενα (pics)

Συγκλονισμός και θρήνος έπειτα από το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, όπου έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι 22 ετών από τη Λάρνακα…
Πρόκειται για την Έλενα Νικολάου και τον Πάρη Σάββα, οι οποίοι ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα κοινωνιολογίας.
Η άτυχη Έλενα η οποία ασχολείτο με το modeling, μπήκε στο Πανεπιστήμιο το 2015 όπου γνώρισε τον άτυχο Πάρη. Οι δυο νεαροί βρίσκονταν για βραδινή έξοδο καθώς χθες ήταν τα γενέθλια του άτυχου Πάρη ο οποίος έκλεινε τα 22. Ο χάρος ωστόσο, τους έστησε καρτέρι λίγες ώρες αργότερα…
Γύρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα ενώ οι δυο φίλοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 22χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να προσκρούσει βέβαια σε σταθμευμένο όχημα.
Αποτέλεσμα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών και οι δυο 22χρονοι να ξεψυχήσουν στην άσφαλτο.
Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ο άτυχος Πάρης να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σωρών των άτυχων νέων θα διενεργήσει αύριο η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.
Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend