Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Μαντεύετε τι ενώνει αυτόν τον ταλαντούχο Σκαλιώτη με τον Νότη Σφακιανάκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μαντεύετε τι ενώνει αυτόν τον ταλαντούχο Σκαλιώτη με τον Νότη Σφακιανάκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαντεύετε τι ενώνει αυτόν τον ταλαντούχο Σκαλιώτη με τον Νότη Σφακιανάκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Κωνσταντίνος Παναγιώτου και ο Μαριος Ορφανίδης με περηφάνια μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Νότη Σφακιανάκη και όπως λένε θα την εξιστορούν ακόμα και στα εγγόνια τους..

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου φανατικός θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη και ο Μαριος Ορφανίδης, μουσικός, επιχείρησαν να αγγίξουν το όνειρό τους και να γράψουν δύο τραγούδια για τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Η πρώτη επαφή έγινε μέσω φίλων του Κωνσταντίνου στην ορχήστρα του με δειγματισμούς.

Ο Κωνσταντίνος έγραψε τους στίχους και ο Μάριος την μουσική και έστειλαν τα τραγούδια τους.

Ο Νότης Σφακιανάκης άκουσε 850 – 900 demo και κατέληξε σε 7 κοινωνικά τραγούδια, απορρίπτοντας τραγούδια μεγάλων μουσικοσυνθετών και επιλέγοντας για τον δίσκο του “Όταν επικοινωνούμε τα τραγούδια “Η Γραβάτα” και το “Το Νησί” των δύο νεαρών πλην ταλαντούχων συμπατριωτών μας.

Όπως είπε ο Μαριος Ορφανίδης στο ThemaOnline: «Η ικανοποίηση είναι ηθική, αφού κάποιοι πολεμούν για χρόνια για να το κάνουν κι εμείς από την πρώτη μας απόπειρα το πετύχαμε. Μας πήρε καιρό για να το συνειδητοποιήσουμε και σίγουρα είναι κάτι που θα διηγούμαστε με περηφάνια στα παιδιά μας”.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, όσο και ο Μαριος Ορφανίδης νιώθουν ευγνώμων στον Νότη Σφακιανάκη και πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του δίσκου του, αφού σε λίγες μέρες θα του απονεμηθεί ο πλατινένιος δίσκος.

Δεν ξεχνούν φυσικά τους υπόλοιπους συντελεστές αφού στον δίσκο “Όταν επικοινωνούμε” έγραψαν τραγούδια μεγάλοι καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Δήμας, Βασίλης Δαραμούσκας, Ανδρέας Κακονάς και ο Διονύσης Παπασχοινάς.

Όταν αναφέρονται στον Νότη Σφακιανάκη μιλούν για έναν υπερευαίσθητο άνθρωπο, ευθύ και ειλικρινή, έναν αυθεντικό Έλληνα με αξίες και ιδανικά.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend