Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από τη «μάχη» με τον καρκίνο μέχρι τη μοιραία βόλτα με το ποδήλατο… Ο 13χρονος Δαμιανός γεννήθηκε μαχητής! (pics)
Από τη «μάχη» με τον καρκίνο μέχρι τη μοιραία βόλτα με το ποδήλατο… Ο 13χρονος Δαμιανός γεννήθηκε μαχητής! (pics)

Από τη «μάχη» με τον καρκίνο μέχρι τη μοιραία βόλτα με το ποδήλατο… Ο 13χρονος Δαμιανός γεννήθηκε μαχητής! (pics)

Πόνος και θλίψη… Για τον άδικο χαμό ενός παιδιού μόλις 13 ετών. Ενός παιδιού που γεννήθηκε κι έζησε το σύντομο διάστημα της ζωής του σαν πραγματικός μαχητής.

Βυθισμένη στο πένθος η οικογένεια του αλλά και ολόκληρη η κοινωνία που παρακολουθεί από χθες βράδυ με συγκλονισμό τα γεγονότα του τραγικού δυστυχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου Δαμιανού, τη στιγμή που απολάμβανε μία απλή και καθημερινή βόλτα με τους φίλους τους με τα ποδήλατα τους.

Ο μικρός Δαμιανός έμαθα από νωρίς να παλεύει. Πάλεψε με τον καρκίνο που σε τόσο νεαρή ηλικία εμφανίστηκε στους λεμφαδένες του και νίκησε! Είχε πείσμα και θέληση για ζωή λένε όσοι γνωρίζουν την οικογένεια. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μοιράστηκαν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του μικρού μέσα και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος μπορεί όμως να ξεφύγει από την τραγική μοίρα…;

Νίκησε τον καρκίνο αλλά «έσβησε» στην άσφαλτο.

Η κηδεία του μικρού Δαμιανού θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι και παράκληση της οικογένεια είναι όπως όλοι όσοι θα παρευρεθούν να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Για να αποχαιρετήσουν το μικρό παιδάκι που τόσο πρόωρα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων…

Πηγή: cyprustimes.com.

Send this to a friend