Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΤΕΡΑΣ 22ΧΡΟΝΟΥ: «Πήγαν να σκοτώσουν τον γιο μου για έναν καράολο μοτόρας αξίας 10 ευρώ. Υπάρχει video»
ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΤΕΡΑΣ 22ΧΡΟΝΟΥ: «Πήγαν να σκοτώσουν τον γιο μου για έναν καράολο μοτόρας αξίας 10 ευρώ. Υπάρχει video»

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΤΕΡΑΣ 22ΧΡΟΝΟΥ: «Πήγαν να σκοτώσουν τον γιο μου για έναν καράολο μοτόρας αξίας 10 ευρώ. Υπάρχει video»

«Πήγαν να σκοτώσουν τον γιό μου για έναν καράολο μοτοσικλέτας που αξίζει 10 ευρώ και η υπόθεση εξετάζεται από το τμήμα μικροπαραβάσεων…».

Πρόκειται για το δήλωση-παράπονο που έκανε ο κ. Π. από την Λάρνακα μιλώντας στο ThemaOnline, αναφερόμενος στο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού του 22χρονου γιου του έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βράδυ της Τρίτης (12/09).

Όπως ισχυρίστηκε, έστησαν ενέδρα στον γιο του για έναν αστείο λόγο, ενώ πρόσθεσε πως οι γροθιές που του έδωσαν 32χρονος και 38χρονος από τη Λάρνακα θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν.

Παραθέτουμε την εκδοχή του κ. Π. για το διερευνώμενο επεισόδιο ξυλοδαρμού:«Υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ δυο διαφορετικών παρεών για μια μοτόρα και συγκεκριμένα για έναν καράολο που στοιχίζει 10 ευρώ. Ο γιος μου δεν είχε συμμετοχή. Απλώς όταν διευθετήθηκε συνάντηση στο Αντώνης Παπαδόπουλος μεταξύ των εμπλεκομένων για να λυθεί η παρεξήγηση, προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητο στο σημείο κάποιον από την παρέα του. Όταν κατέβηκαν από το αυτοκίνητο 32χρονος και 38χρονος επιτέθηκαν άγρια στον γιο μου. Τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα όπως διαβάσατε και από το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας να αρχίσει να τρέχει και να τον καταδιώκουν με το αυτοκίνητο».

Ο κ. Π. συνέχισε ισχυριζόμενος τα ακόλουθα: «Ήμουν σε ένα φιλικό σπίτι, σε τραπέζι. Ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο τη στιγμή που τον καταδίωκαν και ζητούσε βοήθεια. Τελικά, βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε πού βρίσκονταν. Παρέλαβα τον γιο μου και καταγγείλαμε το περιστατικό στην Αστυνομία».

Και πρόσθεσε: «Το παιδί μου έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, διάσειση και γενικά είναι σε άσχημη κατάσταση. Είναι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Θα έχανα τον γιό μου για έναν καράολο μοτόρας, για ένα θέμα που δεν είχε ανάμειξη… Και τώρα διαπιστώνω ότι το θέμα εξετάζεται από το τμήμα μικροπαραβάσεων. Αυτοί οι ‘κύριοι’ έστησαν ενέδρα στον γιο μου και τον κτύπησαν άγρια χωρίς να φταίει σε τίποτα. Υπάρχει video από το επεισόδιο. Είμαστε διατεθειμένοι να πάμε μέχρι τέλους…».

Σημειώνεται, πάντως, πως από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, έχουν γίνει για την ώρα οι δέουσες ενέργειες για εξέταση του περιστατικού. Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, ο 38χρονος και ο 32χρονος έχουν τεθεί υπό σύλληψη και έχουν ανακριθεί, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι εξετάσεις, όπως πληροφορούμαστε, συνεχίζονται, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και η κατάθεση του 22χρονου, ο οποίος για την ώρα δεν μπορεί να μιλήσει στην Αστυνομία λόγω της κατάστασής του.

Φάνης Μακρίδης

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend