Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καλό Χωριό – Αγ. Θεόδωρο -Έκλεψαν 15 σκύλους αξίας
Καλό Χωριό – Αγ. Θεόδωρο -Έκλεψαν 15 σκύλους αξίας

Καλό Χωριό – Αγ. Θεόδωρο -Έκλεψαν 15 σκύλους αξίας

Σπείρα που κλέβει κυνηγετικούς σκύλους από φάρμες και στη συνέχεια τους μεταφέρει στα κατεχόμενα πιστεύει η Αστυνομία ότι κρύβεται πίσω από τις δύο καταγγελίες που έγιναν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας στην επαρχία Λάρνακας.

Η νέα υπόθεση αποκαλύφθηκε την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, όταν ο Κυριάκος Κυριάκου, από τον συνοικισμό Β΄ Καλού Χωριού Λάρνακας, κατάγγειλε στην Αστυνομία Αραδίππου ότι άγνωστοι έκλεψαν οκτώ κυνηγετικούς σκύλους, η συνολική αξία των οποίων υπολογίζεται γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ, από την φάρμα που διατηρεί δίπλα από το κοινοτικό γήπεδο του Καλού Χωριού. Οι αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου για εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι δράστες έκλεψαν τους σκύλους, αφού προηγουμένως έσπασαν τις κλειδωνιές που υπήρχαν στα κλουβιά τους.

Από την σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Η Αστυνομία ευελπιστεί ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών ενδεχομένως να την οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Εξάλλου, στις 23 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης φάρμας στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, όπου εκπαιδεύονται σκύλοι, κατάγγειλε στην Αστυνομία Κοφίνου ότι άγνωστοι παραβίασαν τα κλουβιά φύλαξης των ζώων κι έκλεψαν εφτά κυνηγετικούς σκύλους, συνολικής αξίας περίπου 10 χιλιάδων ευρώ.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend