Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η αποθέωση του Νίκου Μακρόπουλου στο Makronissos Beach Bar
Η αποθέωση του Νίκου Μακρόπουλου στο Makronissos Beach Bar

Η αποθέωση του Νίκου Μακρόπουλου στο Makronissos Beach Bar

Άλλο να γράφουμε εμείς ότι ήταν sold out η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο Makronissos Beach Club και πως γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τις χιλιάδες των θαυμαστών του και άλλο να τα βλέπετε ζωντανά στο βίντεο.

 Κατάμεστη η πλατεία, αλλά και τα ψηλότερα σημεία περιμετρικά του Makronissos Beach Club στην Αγία Νάπα. Δεν έμεινε ελεύθερη καρέκλα ή στουλ, ούτε για δείγμα.Κι επειδή στο Makronissos Beach Club σέβονται τους θαμώνες που το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν οπτική επαφή με την υπερυψωμένη εξέδρα στην οποία βρικόταν ο καλλιτέχνης. Ούτε να στέκεσαι στις μύτες των ποδιών, ούτε να φύγεις με πιασμένο τον αυχένα επειδή όλο το βράδυ προσπαθούσες να εντοπίσεις τον τραγουδιστή στη σκηνή.

Ανοιχτός χώρος, τεράστιος θα λέγαμε, από τους μεγαλύτερους χώρους διασκέδασης στην Κύπρο, που μπορεί να υποστηρίξει οποιεσδήποτε τεχνικές απαιτήσεις θέσει κάποιος καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του.

Όταν έχεις εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις, μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Και ο καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο χώρο, αλλά και το κοινό που πληρώνει για να διασκεδάσει και δικαίως ζητά να εξαργυρώσει τα χρήματά του λαμβάνοντας άριστες υπηρεσίες και ποιότητα στη διασκέδασή του.

Πηγή: showtimecy.com/

Send this to a friend