Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας
Αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας

Αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Παρασκευής 18/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά όµως θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, ενώ τοπικά στα προσήνεµα παράλια παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 19/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 20/8, τη ∆ευτέρα 21/8 και την Τρίτη 22/8 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Send this to a friend