Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Έξαλλη γυναίκα διαλύει την Bmw του συζύγου της – Έμαθε ότι την απατά με οικείο τους πρόσωπο- VIDEO
Έξαλλη γυναίκα διαλύει την Bmw του συζύγου της – Έμαθε ότι την απατά με οικείο τους πρόσωπο- VIDEO

Έξαλλη γυναίκα διαλύει την Bmw του συζύγου της – Έμαθε ότι την απατά με οικείο τους πρόσωπο- VIDEO

«Είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σπάσει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι. Αλλά σου ορκίζομαι ότι σήμερα δεν θα γυρίσεις σπίτι με αυτό το αυτοκίνητο» ακούγεται να λέει η απατημένη γυναίκα

Μια περιφρονημένη σύζυγος έσπασε ένα βαρελοποιό στη BMW του συζύγου της, αφού ανακάλυψε ότι την απάτησε κατά τη διάρκεια του 10ετούς γάμου τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Για να κάνει μάλιστα ακόμα πιο αισθητή την οργή της η απατημένη σύζυγός πήρε μια βαριοπούλα και έκανε γυαλι-καρφιά την BMW του άτακτου συζύγου της.

«Είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σπάσει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι. Αλλά σου ορκίζομαι ότι σήμερα δεν θα γυρίσεις σπίτι με αυτό το αυτοκίνητο» ακούγεται να λέει η γυναίκα πριν να ξεκινήσει την οργισμένη επίθεσή της.

Αυτό που φαίνεται ότι πυροδότησε την οργή της απατημένης συζύγου ήταν το γεγονός ότι η ερωμένη ήταν μια κοπέλα που γνώριζε πάρα πολύ καλά, αφού αναφέρει ότι, «γνωρίζω πολύ καλά την κοπέλα» και λέει ότι αυτό «του κόστισε για μία νύχτα».

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend