Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αντρέας Αποστόλου: « Ο Γιώργος Λιλλήκας θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο »
Αντρέας Αποστόλου: « Ο Γιώργος Λιλλήκας θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο »

Αντρέας Αποστόλου: « Ο Γιώργος Λιλλήκας θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο »

Υποβολιμαία τα δημοσιεύματα για απόσυρση της υποψηφιότητα του»
Ο επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα και συμπολίτης μας Αντρέας Αποστόλου ξεκαθαρίζει ότι η υποψηφιότητα του κύριου Λιλλήκα, θα είναι μέχρι το τέλος.

Ο κύριος Αποστόλου χαρακτηρίζει υποβολιμαία τα δημοσιεύματα που φέρουν το Γιώργο Λιλλήκα, να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να στηρίζει τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ Σταύρο Μαλά στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, με αντάλλαγμα το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε δηλώσεις του στην OffsiteCy, ο Αντρέας Αποστόλου κάλεσε  τους πολίτες να μην λαμβάνουν υπόψη τους ψίθυρους: «Η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα θα είναι  μια υποψηφιότητα μέχρι το τέλος . Είναι η μόνη η οποία μπορεί να κερδίσει το Νίκο Αναστασιάδη στο δεύτερο γύρο, γιατί μπορεί να ενώσει και τους πολίτες από όλους τους χώρους, οι οποίοι επιθυμούν τη μη επανεκλογή Αναστασιάδη αλλά και όλες τις κομματικές ηγεσίες, οι οποίες όπως λένε, θέλουν να αποτρέψουν την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη».

Ο Επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα, καλεί τις υπόλοιπες κομματικές ηγεσίες, αλλά και τα ΜΜΕ, τα οποία όπως αναφέρει αναπαράγουν κάποιους ψίθυρους,  «να σεβαστούν το γεγονός ότι ένας υποψήφιος δηλώνει ότι θα κατέλθει μέχρι το τέλος. «Έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στο τέλος της ημέρας ο χάρτης έχει συμπληρωθεί με τους 4 υποψήφιους και  δεν χρειάζονται ούτε ψίθυροι, ούτε αλληλοκατηγορίες ούτε χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Ο Αντρέας Αποστόλου υπενθυμίζει ότι το 2013 ο Γιώργος Λιλλήκας δεν αντάλλαξε το ποσοστό που πήρε στις προεδρικές εκλογές, λέγοντας ότι το ίδιο θα πράξει και τώρα: « Ο Γιώργος Λιλλήκας δεν θεωρεί τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν και εξακολουθούν να τον στηρίζουν κτήμα του, για να τους ανταλλάξει με οποιαδήποτε υπουργεία».

Πηγή: offsite.com.cy

Send this to a friend