Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άγνωστη γυναίκα στη Λάρνακα – Στα αζήτητα του νεκροτομείου για 18 μέρες…
Άγνωστη γυναίκα στη Λάρνακα – Στα αζήτητα του νεκροτομείου για 18 μέρες…

Άγνωστη γυναίκα στη Λάρνακα – Στα αζήτητα του νεκροτομείου για 18 μέρες…

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της νεκρής γυναίκας που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παραλιακή οδό Πιαλέ Πασά της Λάρνακας στις 16 Ιουλίου.

Από τότε, κι ενώ έχουν περάσει 18 ολόκληρες μέρες, κανείς δεν την έχει αναζητήσει… Η άγνωστη γυναίκα, που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας μεταξύ 55-60 χρόνων, κολυμπούσε μόνη της στη θάλασσα, όταν σε κάποια στιγμή εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους να επιπλέει αναίσθητη στο νερό. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της έδειξε η γυναίκα πνίγηκε. Στην παραλία όπου κολυμπούσε η άγνωστη γυναίκα δεν εντοπίστηκε το παραμικρό που να βοηθά την Αστυνομία ως προς την εξακρίβωση της ταυτότητάς της.

Έκτοτε έχουν περάσει 18 ολόκληρες μέρες και η σορός της παραμένει… στα αζήτητα του Νεκροτομείου Λάρνακας. Παρά τις εξετάσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η Αστυνομία, κυκλοφορώντας την φωτογραφία της νεκρής γυναίκας για σκοπούς αναγνώρισης σε σπίτια της περιοχής, σε εστιατόρια και ταβέρνες, σε ξενοδοχεία ακόμα και στις κοντινές παραλίες (από την ακτή Μακένζι μέχρι τις Φοινικούδες), εντούτοις κανείς δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει. Έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι οι έρευνες για αναγνώριση της ταυτότητας της άγνωστης γυναίκας επεκτάθηκαν και στα κατεχόμενα, καθότι τις τελευταίες μέρες υπήρχε μία γυναίκα που είχε καταγγελθεί ως ελλείπον πρόσωπο. Ωστόσο, ούτε οι εξετάσεις στα κατεχόμενα επέφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις της προκειμένου να λύσει το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend