Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πικρές αλήθειες για το τροχαίο που έστειλε τον 15χρονο στην εντατική – Οδηγούσε μοτοσικλέτα off road
ΛΑΡΝΑΚΑ: Πικρές αλήθειες για το τροχαίο που έστειλε τον 15χρονο στην εντατική – Οδηγούσε μοτοσικλέτα off road

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πικρές αλήθειες για το τροχαίο που έστειλε τον 15χρονο στην εντατική – Οδηγούσε μοτοσικλέτα off road

Δύσκολες ώρες για τον 15χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στο Κίτι, όπως και για την οικογένειά του.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο σεβασμός μας προς τον ίδιο και τους οικείους του για το δράμα που βιώνουν δεδομένος. Όπως δεδομένο είναι ότι ευχόμαστε να περάσει ο μικρός αλώβητος αυτή τη δοκιμασία.

Ωστόσο, θα πρέπει να καταγράψουμε και κάποιες αλήθειες με στόχο να προβληματιστούμε ως κοινωνία και να βγούμε πιο σοφοί.

Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, ο 15χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού τύπου μότο κρος (off road)χωρίς να φορεί κράνος κι ασφαλώς χωρίς να έχει άδεια οδήγησης και ασφάλεια.

Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια του φοβερού τροχαίου, αν και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο 56χρονος οδηγός ανέκοψε την πορεία της μηχανής του 15χρονου. Αυτά θα διερευνηθούν από την Τροχαία Λάρνακας που είναι στη διαδικασία λήψης καταθέσεων. Κι ούτε είναι δουλειά μας να τα εξακριβώσουμε.

Σίγουρα, όμως, μπορούμε να πούμε το εξής: Ένα παιδάκι, δεν μπορεί να οδηγεί χωρίς να μεριμνά για την προσωπική του ασφάλεια μια μοτοσικλέτα τόσο μεγάλου κυβισμού που δεν είναι καν φτιαγμένη για τους δρόμους. Ας φροντίσουμε όλοι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά. Τα παιδιά του γείτονα, του συμπολίτη, του συμπατριώτη μας, πρέπει να τα νοιώθουμε και ως δικά μας παιδιά και να μην καμωνόμαστε πως τα προβλήματα της κοινωνίας μας δεν μας αγγίζουν.

Τίποτα περισσότερο…

Κλείνουμε με την ευχή να αναρρώσει ο 15χρονος και σύντομα να επιστρέψει στους δικούς του.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend