Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αυτό είναι το νέο κτίριο που ετοιμάζει η Quality Group στη Λάρνακα
Αυτό είναι το νέο κτίριο που ετοιμάζει η Quality Group στη Λάρνακα

Αυτό είναι το νέο κτίριο που ετοιμάζει η Quality Group στη Λάρνακα

Το Q είναι ένα διάσημο εμπορικό κτίριο με έντεκα ορόφους, το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από μια τέτοια κορυφαία ανάπτυξη. Πρόκειται για το τελευταίο έργο της Quality Group, το οποίο σκοπεύει να καλύψει τις αυξανόμενες εμπορικές ανάγκες της περιοχής.

Ένας εικονικός πύργος που προσφέρει εργονομικούς χώρους γραφείων και καταστήματα, όλα μαζί και φροντίζονται από τις τελευταίες τάσεις σε μια αρχιτεκτονική διάταξη. Ο κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός προσφέρει κορυφαία ποιότητα που συμβάλλει στον εταιρικό τρόπο ζωής της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Λάρνακας.

Αυτή η πολλά υποσχόμενη ανάπτυξη προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα στην πόλη και την Αλυκή Λάρνακας και θα βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Λάρνακας (CBD)

Το Q βρίσκεται σε στρατηγική θέση στη νέα επιχειρηματική περιοχή της Λάρνακας, μια περιοχή που προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη γης καθώς και κίνητρα ενοικίασης για τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις, παρέχοντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον για επενδυτές και επιχειρηματίες.

Περιτριγυρισμένο από πολλές εγκαταστάσεις σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κεντρικά γραφεία της περιοχής, το έργο απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κύριο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του νησιού.

Το Q είναι η νεότερη προσθήκη στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Λάρνακας που στοχεύει να ξεχωρίσει στον εμπορικό χαρακτήρα που έχει η περιοχή.

Χώροι ανοιχτού χώρου:

11 ορόφους γραφείου

Κατάστημα Ισόγειο

Υπόγειο – Καφετέρια, βεράντα, κήποι

Μεζονέτα – 60τ.μ. (με μικρή κουζίνα & τουαλέτα)

Χώροι ανοιχτού χώρου – μπορούν να χωριστούν ως εξής:

Yποδοχή

Συνέδριο

Ανοικτό χώρο για να φιλοξενήσει γραφεία

Γραφείο διευθυντή

Σύνολο 32 θέσεων στάθμευσης (15 στο υπόγειο και 14 στο ισόγειο – 3 θέσεις στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες)

Send this to a friend