Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η Fashion Editor του eltopia.com.cy, Αγγέλα Πιερή,απαντά σε ερωτήσεις που εσείς τις θέτετε “Πως να φορέσω…;|
Η Fashion Editor του eltopia.com.cy, Αγγέλα Πιερή,απαντά σε ερωτήσεις που εσείς τις θέτετε “Πως να φορέσω…;|

Η Fashion Editor του eltopia.com.cy, Αγγέλα Πιερή,απαντά σε ερωτήσεις που εσείς τις θέτετε “Πως να φορέσω…;|

“Έχω συνδυάσει αυτή τη φούστα με ένα rock-print casual T- Shirt για πιο ροκ εμφάνιση. Μπορείτε να μου προτείνετε κι άλλους συνδυασμούς ώστε να μπορώ να φορέσω τη φούστα μου και σε διαφορετικές περιστάσεις;’’ Μίνα.

Αγαπητή Μίνα, όντως, η glittered αυτή φούστα επιτρέπει ποικίλους συνδυασμούς και ευχέρεια να τη φορέσετε σε ποικίλες περιστάσεις.

Για απογευματινές ή ακόμη και βραδινές chic και elegant εμφανίσεις, θα σας πρότεινα να βάλετε τη statement αυτή φούστα σας με ένα απλό T-shirt, κατά προτίμηση με κάποιο logo, συνδυάζοντάς την με cool trainers! Προτιμήστε κομμάτια σε πολύ πιο απαλούς χρωματισμούς, όπως για παράδειγμα αυτά της φωτογραφίας, ώστε να μην προκαλέσετε χρωματικές διαφωνίες, αλλά να τονίσετε τη φούστα!

Μπορείτε δε να κάνετε το look σας ακόμη πιο ενδιαφέρον, αν επιλέξετε μια

shoulder bag με κοντή αλυσίδα και την κρατήσετε ως cross-body bag! Προσοχή μόνο τα χρώματα της τσάντας να μην ξεφεύγουν απ’ αυτά του υπολοίπου συνόλου.

Για πρωινές urban-chic εμφανίσεις, κρατήστε το σύνολο ως έχει και αντικαταστήστε τη shoulder bag με μια cool backpack!

*  Για προσωπικές συμβουλές μόδας και styling από τη Fashion Editor μας, στείλε κι εσύ τις ερωτήσεις σου στο eltopia.com.cy στη κατηγορία specialists- Αγγέλα Πιερή.

 Πηγή: eltopia.com.cy

Send this to a friend