Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτός είναι ο λόγος που ο 12χρονος εξαφανίζεται συχνά από το σπίτι του στη Λάρνακα
Αυτός είναι ο λόγος που ο 12χρονος εξαφανίζεται συχνά από το σπίτι του στη Λάρνακα

Αυτός είναι ο λόγος που ο 12χρονος εξαφανίζεται συχνά από το σπίτι του στη Λάρνακα

Ήθελαν να τον στείλουν διακοπές στη Ρουμανία – Δεν συμφωνούσε και γι ‘αυτό εξαφανιζόταν ο 12χρονος ρουμάνος  – Όλες οι πληροφορίες

Δεν ήθελε να τον στείλουν για διακοπές στη Ρουμανία και γι αυτό ο 12χρονος το περασμένο Σάββατο το βράδυ έφυγε από το σπίτι του για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Ο 12χρονος επρόκειτο να αναχωρήσει χθες Κυριακή με τον παππού του, που είχε έρθει για να συνταξιδέψει μαζί του. Έτσι τουλάχιστον ήταν η επιθυμία των οικείων του, αλλά… λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο 12χρονος Ρουμάνος.

Το παιδί έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη νύχτα της πτήσης. Το πρωί, επισκέφθηκε συμμαθητή του στη Λάρνακα. Η μητέρα του συμμαθητή του, τον ρώτησε όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, αν η μαμά του 12χρονου γνωρίζει που είναι και το παιδί, είπε ψέματα, ότι δηλαδή η μητέρα του γνώριζε ακριβώς που είναι. Η μητέρα του συμμαθητή του όμως που γνώριζε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί και την προηγούμενη εβδομάδα και είχε εντοπιστεί σε παιδική χαρά στην Αγία Νάπα, έλαβε τα μέτρα της, κι επικοινώνησε με τις Αρχές.

Ο μικρός ανευρέθηκε τελικά αλλά η πτήση για τη Ρουμανία χάθηκε. Δεν έχει γίνει γνωστό στο παρόν στάδιο, κατά πόσον ο μικρός Ρουμάνος θα αναχωρήσει με νέο εισιτήριο για τη χώρα του, ή αν θα παραμείνει στην Κύπρο, όπου θα αναλάβουν δράση οι λειτουργοί του Γραφείου ευημερίας.

Πηγή: cyprustimes

Send this to a friend