Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ: Εναλλαγή ηλιοφάνειας με βροχές ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς
ΚΑΙΡΟΣ: Εναλλαγή ηλιοφάνειας με βροχές ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς

ΚΑΙΡΟΣ: Εναλλαγή ηλιοφάνειας με βροχές ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη 14/6 περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και ως επί το πλείστον στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend