Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινά η λειτουργία της Μαρίνας Αγίας Νάπας – Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινά η λειτουργία της Μαρίνας Αγίας Νάπας – Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινά η λειτουργία της Μαρίνας Αγίας Νάπας – Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα στο χρονοδιάγραμμα και με γρήγορους ρυθμούς προχωρεί η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Του Μιχάλη Μενελάου 

Παρά τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι καιρικές συνθήκες στην κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το έργο εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας κύριος Σταύρος Καραμοντάνης, κατά την παρουσίαση του έργου αλλά και της εξέλιξής του σε αυτούς. 

Όπως ανέφερε ο κύριος Καραμοντάνης, το έργο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2019 με την παράδοση της Μαρίνας. Παράλληλα η εταιρεία κάνει προσπάθεια να παραδώσει τον Ιούνιο του 2019 και τα εμπορικά καταστήματα της Μαρίνας.

Το έργο ολοκληρώνεται το 2021 με την παράδοση των επαύλεων και τους δυο πύργους. Η παράδοση της Μαρίνας γίνεται πριν την ολοκλήρωση του έργου καθώς θεωρείται επίσημο λιμάνι της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

 

 

 

Επίσημο λιμάνι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ξένων επενδυτών για να αποκτήσουν μια κατοικία σε αυτό.

Η επιχωμάτωση του έργου βρίσκεται σε εξέλιξη με τον ανατολικό βραχίονα του έργου να έχει φτάσει στο 60% της επιχωμάτωσής του. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η επιχωμάτωση του νότιου κυματοθραύστη.

Πηγή:  businessnews.com.cy

 

 

Send this to a friend