Home ΕΞΟΔΟΣ Το Re.Buke Lounge προσφέρει απόλαυση όλες τις ώρες της ημέρας
Το Re.Buke Lounge προσφέρει απόλαυση όλες τις ώρες της ημέρας

Το Re.Buke Lounge προσφέρει απόλαυση όλες τις ώρες της ημέρας

Το πλήρως ανανεωμένο Re.Buke Lounge στην περιοχή Μακένζυ είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις ,οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Δίπλα στη θάλασσα με θέα την πανέμορφη Λάρνακα το πρωί μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι στις ξαπλώστρες αλλά και στους άνετους καναπέδες που παραπέμπουν σε εξωτικό νησί χαλαρώνοντας από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Αν πάλι δουλεύεις και δεν μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου τότε σίγουρα το Re.Buke.Lounge είναι το ιδανικό μέρος για να  περάσεις το μεσημεριανό σου διάλειμμα δοκιμάζοντας τα υπέροχα φαγητά του καινούργιου μενού. Νόστιμες , καινοτόμες γεύσεις με υλικά που δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορούν να συνδυαστούν σε ένα πιάτο.

Ζυμαρικά , ψαρικά, κρεατικά , σούσι αλλά και πολλά άλλα είναι οι επιλογές που θα έχεις να διαλέξεις όταν πας για φαγητό στο Re.Buke Lounge. Και πίστεψε με δεν θα είναι εύκολη απόφαση…

Μπορείς επίσης να κλείσεις την μέρα σου με ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα ή ακόμα καλύτερα με ένα δροσερό κοκτέιλ  απολαμβάνοντας τον ήχο της θάλασσας με το δροσερό αεράκι να σε χαϊδεύει προετοιμάζοντας σε για ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο  24 626212

 

Send this to a friend