Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βουλευτές σε θέσεις business class με ευλογίες του Υπουργικού
Βουλευτές σε θέσεις business class με ευλογίες του Υπουργικού

Βουλευτές σε θέσεις business class με ευλογίες του Υπουργικού

Σε θέση business class θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν πλέον και οι βουλευτές καθώς και τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ο «ο Φιλελεύθερος» το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε πως και οι Βουλευτές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε business class, σε πτήσεις των οποίων η διάρκεια υπερβαίνει τις πέντε ώρες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των ωρών αναμονής.

Στη νέα εγκύκλιο της 2ας Μαΐου 2017 εξαφανίστηκε η παράγραφος που ανάγκαζε τους αξιωματούχους να μην ταξιδεύουν σε business class, έστω κι αν δεν προέκυπτε επιπρόσθετο κόστος και προσθέθηκαν στην παράγραφο που αναφέρονται οι κρατικοί αξιωματούχοι που μπορούν να ταξιδεύουν σε business class οι Βουλευτές και τα μέλη του Ανωτάτου.

Συγκεκριμένα σε business class  πλέον μπορούν τα ταξιδεύουν ο Γενικός Εισαγγελέας, τα μέλη του Υπουργικού, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, οι Βουλευτές και τα μέλη του Ανωτάτου.

Οι πιο πάνω αξιωματούχοι έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν σε business class  σε πτήσεις είτε απευθείας, είτε με ενδιάμεση στάση των οποίων η διάρκεια υπερβαίνει τις πέντε ώρες, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναμονής.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend