Home Uncategorized Η Σκαλιώτισσα Ειρήνη Σιάλου και η αφοσίωση της στον αθλητισμό
Η Σκαλιώτισσα Ειρήνη Σιάλου και η αφοσίωση της στον αθλητισμό

Η Σκαλιώτισσα Ειρήνη Σιάλου και η αφοσίωση της στον αθλητισμό

Η Ειρήνη Σιάλου είναι 26 χρόνων και κατάγεται από την Λάρνακα. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία όχι μόνο γιατί της αρέσει αλλά λόγω και της αθλητικής της οικογένειας.

Η μητέρα της Ειρήνης, υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 και 200 μέτρα ενώ ο πατέρας της υπήρξε παγκυπριονίκης στα 400 μέτρα με εμπόδια. Επίσης , η θεία της Ειρήνης, η Άντρη Σιάλου έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004!

Στην ηλικία των 20 ετών , η Ειρήνη κατάφερε να μπει στην οικογένεια του στίβου μετά από παρότρυνση του προπονητή της Αντώνη Γιαννουλάκη.

Προπονείται με τους πρωταθλητές Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαιωάννου και Μίλαν Τραικοβιτς. Όπως δήλωσε και η ίδια «Αυτό με κάνει ακόμα πιο δυνατή και το να έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τέτοιου είδους επίπεδο με κάνει καλύτερη».

Πέρσι είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Πανευρωπαικό Πρωτάθημα που έγινε στο Άμστερνταμ με την εθνική ομάδα της Κύπρου.

Φέτος έχει ως στόχο να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. «Για μένα σημασια στον αθλητή έχει η διαδρομή και θέλω να τη ζήσω στο έπακρο»

Send this to a friend