Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Ροταριανός Όμιλος Λάρνακας-Κίτιον επιστέφτηκε το ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας
Ο Ροταριανός Όμιλος Λάρνακας-Κίτιον επιστέφτηκε το ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας

Ο Ροταριανός Όμιλος Λάρνακας-Κίτιον επιστέφτηκε το ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας

Ο Ροταριανός Όμιλος Λάρνακας –Κίτιον απέδειξε για ακόμα μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του. Συγκεκριμένα, χθες μέλη του ομίλου επισκέφτηκαν το ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας και μοίρασαν πασχαλινά δωράκια σε όλα τα παιδιά.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών είναι μια εικόνα ανεκτίμητης αξίας. Ένα μικρό δωράκι είναι ικανό να δώσει τόση χαρά σε αυτά τα παιδιά και η κίνηση αυτή του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακας Κίτιον θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας.

Λίγα λόγια για το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας :

Το ειδικό σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης). Φοιτούν 50 περίπου παιδιά με ειδικές ικανότητες απο 5 χρονών μέχρι 18 (με τρίχρονη παράταση φοίτησης).

Το προσωπικό απαρτίζεται από το διευθυντή του σχολείου, μία βοηθό διευθύντρια και οκτώ ειδικούς δάσκαλους. Προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους, ψυχολόγος, δύο λογοθεραπευτές, εργοθεραπεύτρια, φυσιοθεραπεύτρια, ειδικός γυμναστής, μουσικοθεραπεύτρια, δάσκαλος τέχνης και καθηγητής πρακτικών γνώσεων.

Στο σχολείο απασχολούνται φέτος 11 σχολικοί βοηθοί, δύο καθαρίστριες, μία μαγείρισσα και ένας συντηρητής.

 

Send this to a friend