Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Θα κλάψετε… Τρεις άγγελοι γεμάτοι αγάπη τραγουδούν και συγκινούν… (ΒΙΝΤΕΟ)
Θα κλάψετε… Τρεις άγγελοι γεμάτοι αγάπη τραγουδούν και συγκινούν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κλάψετε… Τρεις άγγελοι γεμάτοι αγάπη τραγουδούν και συγκινούν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σοφία, ο Χριστάκης και ο Πέτρος βρέθηκαν στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ALPHA και συγκλόνισαν όσους είδαν τη χαρά, την αγάπη και την αισιοδοξία στα αθώα πρόσωπά τους…

Με τη δασκάλα τους Άννα Αριστείδου να τους συνοδεύει στα πλήκτρα και να τους δίνει ρυθμό οι τρεις άγγελοι από το Κέντρο Hμέρας  «Το σπίτι του Μάριου», έχοντας μόνο αγάπη στην καρδιά τους συγκίνησαν, συγκλόνισαν και μας έκαναν να νιώσουμε μικροί κι ασήμαντοι…

Το σχετικό βίντεο που ακολουθεί επαληθεύει όσα σας λέμε:

Το Κέντρο Ημέρας «Το σπίτι του Μάριου»

Το Κέντρο Ημέρας «Το σπίτι του Μάριου» ξεκίνησε τη λειτουργία του,  τον Σεπτέμβρη του 2001, σε μια προσπάθεια του συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες  Λεμεσού, να  βοηθήσει  άτομα  που έχουν φύγει από την εκπαίδευση, παρέχοντας τους  δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία. Το κέντρο σήμερα είναι γεμάτο και απασχολεί  25 άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σκοπός του κέντρου ημέρας είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο μέγιστο βαθμό, με απώτερο στόχο την ένταξή τους στη κοινωνία ως παραγωγικά άτομα. Θέατρο, γυμναστική, μουσική, ιππασία , χορός  είναι μερικές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο κέντρο παράλληλα με το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης .

Η αγάπη «στο σπίτι του Μάριου» ρέει άφθονη, χαρίζεται απλόχερα και ανιδιοτελώς. Αποτελεί τη κινητήριο δύναμη προκειμένου τα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.

Η χαρά, η ενέργεια και η ζωντάνια αυτών των ατόμων κάνει τα καθημερινά προβλήματα να φαντάζουν ασήμαντα.

Πηγή: lovemyall

Send this to a friend