Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Έριξαν δηλητήριο μέσα σε αυλή σπιτιού – Βρήκε τα 2 σκυλάκια της να χαροπαλεύουν
Έριξαν δηλητήριο μέσα σε αυλή σπιτιού – Βρήκε τα 2 σκυλάκια της να χαροπαλεύουν

Έριξαν δηλητήριο μέσα σε αυλή σπιτιού – Βρήκε τα 2 σκυλάκια της να χαροπαλεύουν

Απεγνωσμένη γυναίκα, κάτοικος του Πέρα χωρίου, καταγγέλλει περιστατικό απόπειρας δηλητηρίασης των τριών της σκύλων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χθες το μεσημέρι καθώς έλειπαν όλοι από το σπίτι με τα τρία σκυλάκια ράτσας λαμπραντόρ να βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού, κάποιος επιχείρησε να ρίξει δηλητήριο μέσα στην αυλή.

Όταν επέστρεψε η κόρη της ιδιοκτήτριας αντίκρισε σοκαρισμένη τα δύο σκυλιά να χαροπαλεύουν μέσα στην ίδια της την αυλή. Το ένα σκυλάκι το έχουν 9 χρόνια, ‘ και όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε “είναι όπως το μωρό μας, είναι φύλακας του σπιτιού μας είναι πάντα μαζί μας.”  Το άλλο σκυλάκι είναι 14 μηνών, ημίαιμο το οποίο όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να πλησιάσει να φάει το δηλητήριο.

Όπως αναφέρει  στο ant1iwo η ιδιοκτήτρια, υπήρχαν διαμάχες με έναν γέιτονα της εδώ και αρκετό καιρό, ο οποίος προέβη και πολλές φορές σε καταγγελία στην Αστυνομία, για να διαμαρτυρηθεί για τα σκυλάκια. Δεν δίστασε ακόμη να οδηγήσει  και στα δικαστήρια έναν άλλον γέιτονα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και έχει τον σκύλο για βοήθεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει  η ιδιοκτήτρια.

“Μόλις αντικρίσαμε τους σκύλους μας να χαροπαλεύουν, ειδοποίησαμε αμέσως την Αστυνομία. Ευτυχώς ένας άλλος γείτονας μας κατάφερε να τα κρατήσει στη ζωή μέχρι να μεταφερθούν σε κτηνιατρείο, αφού ως κυνηγός, είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τέτοια περιστατικά. ”

skillos!

skillos2

Τα σκυλάκια βρίσκοντα σε κτηνιατρική κλινική, όπου διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για οξεία δηλητηρίαση. Αρχικά η κατάσταση των 2 σκύλων όπως πληροφορούμαστε ήταν κρίσιμη, ενώ τώρα είναι πιο σταθερή.

Ωστόσο, μπορεί να κατάφεραν αυτά τα αθώα πλάσματα να γλιτώσουν από αυτή την απάνθρωπη πράξη,  η ιδιοκτήτρια όμως εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το κατά πόσον μπορεί να νιώθει ασφάλεια μέσα στο ίδιο της το σπίτι,  εφόσον στην αυλή, όπου έριξαν το δηλητήριο, θα μπορούσε να βρίσκονταν τα εγγονάκια της, τα οποία συνηθίζουν να παίζουν εκεί.

“Κάποιος εσκεμμένα, κακόβουλα, κάποιος επιχείρησε να σκοτώσει τα σκυλάκια μας. Όλοι οι γείτονες είναι φιλόζωοι, εκτός από το συγκεκριμένο άτομο που σας ανέφερα. Κάτι πρέπει να γίνει με όλους αυτούς τους επιτήδειους που δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους χαρκτηρίσω.”

Ερωτηθείς κατά πόσον στην περιοχή παρατηρήθηκαν τέτοια περιστατικά, η απάντηση της ήταν ότι όχι δεν έχουμε τέτοια κρούσματα αφού πρόκειται για μία γειτονιά που όλοι είναι φιλόζωοι.

Η Αστυνομία Πέρα Χωρίου, εξετάζει την σοβαρή καταγγελία.

Πηγή: ant1iwo.com

Send this to a friend