Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Selevision: Από Ντουμπάι στην Κύπρο μέσω Hellas Sat
Selevision: Από Ντουμπάι στην Κύπρο μέσω Hellas Sat

Selevision: Από Ντουμπάι στην Κύπρο μέσω Hellas Sat

Συμφωνία για την εκπομπή από τις εγκαταστάσεις της Hellas Sat στην Κοφίνου, ενός τηλεοπτικού μπουκέτου 20 τηλεοπτικών προγραμμάτων του τηλεοπτικού οργανισμού Selevision υπογράφηκε  την Πέμπτη 23 Μαρτίου στα γραφεία του τηλεοπτικού οργανισμού Selevision στο Ντουμπάι, από τον CEO της Selevision, Dr. Raed Khusheim και τον CEO της Hellas Sat, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

 O Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Sat, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς δήλωσε: «Με τη συμφωνία αυτή επεκτείνονται οι δραστηριότητες της Hellas Sat στην εκπομπή τηλεοπτικού περιεχομένου στην Κύπρο και ενισχύεται σημαντικά η στρατηγική θέση της εταιρείας μας και της Κύπρου στη Μέση Ανατολή στον τομέα της διαχείρισης και εκπομπής τηλεοπτικού περιεχομένου.  Η ανάληψη αυτού του έργου από τον τηλεοπτικό οργανισμό Selevision τιμά ιδιαίτερα την τεχνική ομάδα της Hellas Sat, η οποία απέδειξε τις τεχνικές ικανότητές της και την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις του τόσο σημαντικού πελάτη μας».

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Selevision, Dr Raed Khusheim δήλωσε: «Η Εταιρεία μας επέλεξε τη Hellas Sat μετά από επισταμένη τεχνική αξιολόγηση των γνώσεων και των ικανοτήτων της τεχνικής της ομάδας, η οποία μας έδωσε τη σιγουριά και την ασφάλεια να εμπιστευτούμε την εκπομπή ενός από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά μπουκέτα μας από τις εγκαταστάσεις της Hellas Sat στην Κύπρο. Φιλοδοξούμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τη Hellas Sat αφού ο οργανισμός μας είναι από τους μεγαλύτερους διαχειριστές τηλεοπτικού περιεχομένου στον Αραβικό κόσμο».

Πηγή:  inbusinessnews.com

 

Send this to a friend