Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατέρας και γιος «φορτωμένοι» με ναρκωτικά – Έτρεχε να διαφύγει ο 22χρονος αλλά δεν τα κατάφερε
ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατέρας και γιος «φορτωμένοι» με ναρκωτικά – Έτρεχε να διαφύγει ο 22χρονος αλλά δεν τα κατάφερε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατέρας και γιος «φορτωμένοι» με ναρκωτικά – Έτρεχε να διαφύγει ο 22χρονος αλλά δεν τα κατάφερε

Δύο πρόσωπα ηλικία 51 και 22 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή 17/03, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Γύρω στις 18:45μ.μ. το απογευμα (17/03), το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα, σε δρόμο στη Λάρνακα, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Με την ανακοπή του οχήματος, ο 22χρονος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 51χρονου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 14 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία των δύο, στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας μικρός λαμπτήρας, ο οποίος περιείχε ίχνη καμένης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη.

 

Εναντίον του 51χρονου και του 22χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend