Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Μια υπέροχη χορευτική παράσταση με ελληνικό άρωμα από το ”Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτα Ανδρέου”
Μια υπέροχη χορευτική παράσταση με ελληνικό άρωμα από το ”Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτα Ανδρέου”

Μια υπέροχη χορευτική παράσταση με ελληνικό άρωμα από το ”Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτα Ανδρέου”

To ”Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτα Ανδρέου” παρουσίασε, την Κυριακή (12/3),μια χορευτική παράσταση με τίτλο ”Ηχόχρωμα Ελληνικό”στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.  Μια διαφορετική παράσταση με διάθεση ελληνική, που συνδύασε τον έντεχνο χορό με το ελληνικό τραγούδι, από αρχαία ελληνική μουσική μέχρι Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Σαββόπουλο, Αλκίνοο και άλλων πολλών αξιόλογων τραγουδιστών.

Λίγα λόγια για την σχολή:

H σχολή έχει ιδρυθεί το 1990 από τη Μαργαρίτα Ανδρέου B.A., M.A., εξετάστρια χορού R.A.D. σε ένα χώρο ειδικά κατασκευασμένο για το χορό και την ασφάλεια του χορευτή. Είναι η σχολή που έχει φέρει στη Λάρνακα τις εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (R.A.D.), ενός οργανισμού με διεθνή ακτινοβολία. Η σχολή στα 27 χρόνια λειτουργίας της, έχει φιλοξενήσει διάφορα σεμινάρια και δασκάλες χορού από Κύπρο και εξωτερικό. Στο Κέντρο Χορευτικών Σπουδών μπορείτε εκτός από κλασσικό μπαλέτο συστήματος Royal Academy of Dance, να παρακολουθήσετε μαθήματα σύγχρονου χορού, τζαζ, κλακέτες και body conditioning σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

 

 

Send this to a friend