Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σκαλιώτης ψαράς, μόλις 25 χρόνων, αλίευσε τεράστιο «ορφό» βάρους 18 κιλών- Μοναδικές εικόνες
Σκαλιώτης ψαράς, μόλις 25 χρόνων, αλίευσε τεράστιο «ορφό» βάρους 18 κιλών- Μοναδικές εικόνες

Σκαλιώτης ψαράς, μόλις 25 χρόνων, αλίευσε τεράστιο «ορφό» βάρους 18 κιλών- Μοναδικές εικόνες

Ένα τεράστιο ψάρι 18 κιλών αλιεύτηκε από 25χρονο Σκαλιώτη, τον νεότερο επαγγελματία ψαρά της Κύπρου.

Όπως αποκαλύπτει στο newsbomb.com.cy ο Κύπριος ψαράς, Ραφαέλος Χαραλάμπους, αλίευσε το τεράστιο ψάρι βάρους 18 κιλών λίγο έξω από την περιοχή Ζυγίου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για ροφό, στα κυπριακά ορφός, ο οποίος σύμφωνα με τον 25χρονο είναι σπάνιο να φτάνει σε αυτό το μέγεθος. Μάλιστα, πρώτη φορά στα 15 χρόνια που πηγαίνει ψάρεμα αντίκρισε ψάρι αυτού του είδους να είναι τόσο μεγάλο.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbomb.com.cy, φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθος του ψαριού αλλά και το καθαρό του βάρος που φτάνει τα 18 κιλά και 610 γραμμάρια.

Ο Ραφαέλος είναι από τη Λάρνακα και ασχολείται 15 χρόνια με το ψάρεμα, αφού πήγαινε από πολύ μικρή ηλικία με τον πατέρα του, ο οποίος τυγχάνει να είναι επαγγελματίας ψαράς.

Μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια, έγινε και αυτός επαγγελματίας ψαράς και είναι ο μικρότερος ηλικιακά επαγγελματίας στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει στο newsbomb.com.cy, η δουλειά του ψαρά στην Κύπρο είναι πολύ δύσκολη λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω των λαγοκέφαλων, των δελφινιών και των χελωνών, τα οποία καταστρέφουν τα δίκτυα τους. Όμως, παρά τις δυσκολίες αγαπά τη δουλειά του και χαίρεται που κατόρθωσε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην γκαλερι του newsbomb.com.cy

Send this to a friend